Ο Άγιος Βασίλης... καταρριχήθηκε από μπαλκόνι σε μπαλκόνι και μοίρασε δώρα στην Ογκολογική Μονάδα του Παίδων

Ο Άγιος Βασίλης... καταρριχήθηκε από μπαλκόνι σε μπαλκόνι και μοίρασε δώρα στην Ογκολογική Μονάδα του Παίδων

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ έφτασαν στο νοσοκομείο προκειμένου να μοιράσουν δώρα και πολλά χαμόγελα σε παιδιά που το έχουν ανάγκη

Ο Άγιος Βασίλης... καταρριχήθηκε από μπαλκόνι σε μπαλκόνι και μοίρασε δώρα στην Ογκολογική Μονάδα του Παίδων
Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη γιορτή όλων των παιδιών και καθώς πλησιάζουν οι ημέρες ανυπομονούν όλο και περισσότερο για τα δώρα που θα τους φέρει ο Άγιος Βασίλης. Φέτος, ο αγαπημένος Άγιος των μικρών, ξεκίνησε τις επισκέψεις του από τα παιδιά που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα του νοσοκομείου Παίδων.



Κλείσιμο
Με εφόδιο το σχοινί του, κατέβηκε από την ταράτσα του κτιρίου, πήγε από μπαλκόνι σε μπαλκόνι για να δώσει δώρα στα παιδάκια που δεν μπορούσαν να βγουν στο προαύλιο. Όλα έγιναν την περασμένη Δευτέρα (11.12.2017), στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη- Ελπίδα».

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ έφτασαν στο νοσοκομείο προκειμένου να μοιράσουν δώρα και πολλά χαμόγελα σε παιδιά που το έχουν ανάγκη. 



Υπήρχαν όμως και παιδιά που δεν μπορούσαν να κατέβουν στο προαύλιο της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-Ελπίδα». Αλλά δεν έμειναν χωρίς δώρο!

Ιπτάμενοι… Άγιοι Βασίληδες και ένας… Ζορό (!) καταρριχήθηκαν από την ταράτσα και πήγαν από όροφο σε όροφο για να μην μείνει κανένας παραπονεμένος. 



Η εκδήλωση έγινε παρουσία του αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, της προέδρου του Συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα» Μαριάννας Βαρδινογιάννη και του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Βασιλείου Καπέλιου.  

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Διοικητής Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Αττικής Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Γιόβας και ο Διοικητής της 1ης ΕΜΑΚ Αρχιπύραρχος Στέφανος Κολοκούρης.












Φωτογραφίες: Πυροσβεστική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης