Είχε ρημάξει τον Αστακό στις κλοπές!

Είχε ρημάξει τον Αστακό στις κλοπές!

Ο 50χρονος δράστης ταυτοποιήθηκε από πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας ενός καταστήματος

Είχε ρημάξει τον Αστακό στις κλοπές!
Στην τελευταία του απόπειρα διάρρηξης, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών του τμήματος Ξηρομέρου, ένας 50χρονος Έλληνας για τον οποίο αποδείχθηκε ότι τους τελευταίους τρεις μήνες είχε ρημάξει τα σπίτια και τα καταστήματα στην περιοχή του Αστακού Αιτωλοακαρνανίας.
 
Ο δράστης ταυτοποιήθηκε από πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες σε ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, το οποίο αποπειράθηκε να διαρρήξει με κατσαβίδι τα ξημερώματα της Τετάρτης, αλλά εγκατέλειψε την προσπάθειά του όταν είδε ότι διέθετε κλειστό κύκλωμα! Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, τον εντόπισαν οι αστυνομικοί στην ίδια περιοχή και τον συνέλαβαν. Μάλιστα, τους παρέδωσε το κατσαβίδι που χρησιμοποιούσε.
 
Ωστόσο, στην κατοχή του βρέθηκαν διάφορα κοσμήματα, για τα οποία προέκυψε ότι προέρχονταν από τέσσερις διαρρήξεις και μια απόπειρα που είχε διαπράξει σε σπίτια και ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, από τα οποία είχε αρπάξει και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 5.700 ευρώ. Ο 50χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές.  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης