Τριπλό χτύπημα μέσα σε 11΄ στο Γέρακα από τη σπείρα των χρηματοκιβωτίων

Τριπλό χτύπημα μέσα σε 11΄ στο Γέρακα από τη σπείρα των χρηματοκιβωτίων

Στόχος τους μία φαρμακευτική, μια διαφημιστική και μια εταιρεία γραφικής ύλης - Έξι οι δράστες - Διέφυγαν με κλεμμένο όχημα που βρέθηκε αργότερα καμένο στο Μενίδι

Τριπλό χτύπημα μέσα σε 11΄ στο Γέρακα από τη σπείρα των χρηματοκιβωτίων
Τριπλό ήταν τα ξημερώματα της Τετάρτης το νέο χτύπημα που αποδίδεται σε μια από τις τέσσερις σπείρες των χρηματοκιβωτίων που δρουν σε Αττική και Βοιωτία με τους έξι δράστες να ολοκληρώνουν το... έργο τους μέσα σε 11 λεπτά.

Αρχικός τους στόχος ήταν λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα μια φαρμακευτική εταιρεία στην οποία εισέβαλαν γκρεμίζοντας την εξωτερική πόρτα με αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποίησαν για να σπάσουν τον τοίχο! 

Κλείσιμο
Από τη φαρμακευτική μπήκαν σε διαφημιστική εταιρεία στη συμβολή των οδών Κομοτηνής και Ημαθίας. 
Αφού παραβίασαν παράθυρο στο ισόγειο οι έξι άνδρες μπήκαν στα γραφεία της εταιρείας, χωρίς να έχει διακριβωθεί τι ακριβώς πήραν, και στη συνέχεια με βαριοπούλες στα χέρια γκρέμισαν τη μεσοτοιχία μπαίνοντας με τον τρόπο αυτό στα γραφεία μιας εταιρείας γραφικής ύλης από όπου άρπαξαν ένα χρηματοκιβώτιο.



Η δράση τους, όμως, δεν σταμάτησε εκεί αφού στη συνέχεια διέρρηξαν τα γραφεία και άλλης μιας διαφημιστικής εταιρείας που στεγάζεται στο ίδιο κτήριο.

Στη συνέχεια οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τους έξι ληστές  να διαφεύγουν με ένα Toyota Corola.



Σημειώνεται, ότι στις 05:30 το πρωί, εντοπίστηκε καμένο αυτοκίνητο στην οδό Κεραμιδίου, στις Αχαρνές, μέσα στο οποίο υπήρχαν δύο άδεια χρηματοκιβώτια. Η κλοπή του αυτοκινήτου είχε δηλωθεί πριν από τρεις ημέρες, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Δείτε βίντεο: Τριπλό χτύπημα μέσα σε 11΄ στο Γέρακα από τη σπείρα των χρηματοκιβωτίων





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης