Παίρνουν «κεφάλια» για το φιάσκο στο χιονοδρομικό Παρνασσού

Παίρνουν «κεφάλια» για το φιάσκο στο χιονοδρομικό Παρνασσού

Πώς κινείται η διοίκηση της ΕΤΑΔ που διαχειρίζεται το χιονοδρομικό - Πώς ήρθε η αποκαθήλωση του υποδιευθυντή του Χιονοδρομικού Κέντρου 


Παίρνουν «κεφάλια» για το φιάσκο στο χιονοδρομικό Παρνασσού
Μετά το σάλο που προκάλεσε το ρεπορτάζ του protothema.gr για την
«γύμνια» του χιονοδρομικού κέντρου σε βασικά θέματα οργάνωσης που είχε ως αποτέλεσμα την απίστευτη ταλαιπωρία χιλιάδων εκδρομέων που περίμεναν έως και δυο ώρες για μια κατάβαση σχηματίζοντας ατελείωτες ουρές, η διοίκηση της ΕΤΑΔ που διαχειρίζεται το χιονοδρομικό αποφάσισε να καθαιρέσει τον υποδιευθυντή του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού που ήταν υπεύθυνος χιονοδρομίας και να τον αντικαταστήσει  με μηχανολόγο μηχανικό προκειμένου να αντιμετωπίζονται εγκαίρως τα προβλήματα στα λιφτ.     
 

Κλείσιμο

Χθες διεξήχθη και η έκτακτη ανοιχτή συζήτηση «ΧΚ Παρνασσού Ώρα Μηδέν» στο Λαογραφικό Μουσείο Αράχωβας, με θέμα τα όσα απαράδεκτα συνέβησαν στο χιονοδρομικό την περασμένη Κυριακή.

Τη συζήτηση διοργάνωσε η Ένωση Ξενοδόχων Αράχωβας και συμμετείχαν σε αυτήν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστας Μπακογιάννης, ο βουλευτής Βοιωτίας κ. Νίκος Θηβαίος , η αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κ. Φανή Παπαθωμά , ο Δήμαρχος Διστόμου, Αράχωβας Αντίκυρας κ. Γιάννης Γεωργακός, φορείς της περιοχής και πλήθος κόσμου.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Χιονοδρομικό Κέντρο, όπως η έλλειψη επικοινωνίας με τους πελάτες ( Δεν υπάρχει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από το web site, γενικώς το σύστημα υπολειτουργεί όπως και το τηλεφωνικό κέντρο),   η απόφαση της ΕΤΑΔ για το κλείσιμο του ΧΚΠ κάθε Τρίτη και Τετάρτη,  καθώς και το θέμα που έχει προκύψει και αφορά στην ελλιπή  εκπαίδευση του προσωπικού τόσο στην εξειδίκευση όσο και στη συμπεριφορά ως προς τους πελάτες.

Συζητήθηκε ακόμα, το θέμα της τιμολογιακής πολιτικής όσον αφορά τους συλλόγους χιονοδρομίας και το οποίο όπως ειπώθηκε θα πρέπει να αναθεωρηθεί αφού τα φυτώρια των συλλόγων αποτελούν το μέλλον της ελληνικής χιονοδρομίας, αλλά και το πρόβλημα που έχει προκύψει με τον εκχιονισμό και κυρίως με την ενημέρωση και την υπόδειξη στους οδηγούς να βάζουν αλυσίδες έγκαιρα ώστε να μη δημιουργούνται προβλήματα στους δρόμους.
 
Επίσης, αποφασίστηκε να ασκηθούν πιέσεις ώστε  να δρομολογηθούν οι εξελίξεις και να περάσει το ΧΚΠ στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και στους τοπικούς Δήμους.

Στα θετικά, η ανακοίνωση από τον βουλευτή Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θηβαίο, που ανέφερε  ότι κατόπιν συνεννοήσεως με την ΕΤΑΔ, το ΧΚΠ θα δουλεύει κανονικά όλη τη διάρκεια της σεζόν κάθε μέρα και ότι τα σενάρια για να παραμένει κλειστό Τρίτη και Τετάρτη δεν υφίστανται πλέον.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης