Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία στη Χερσόνησο της Κρήτης, μετά την αυτοκτονία ενός 15χρονου αγοριού, μέσα στο σπίτι του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, το αγόρι βρήκε κρεμασμένο από σεντόνι ο ίδιος του ο πατέρας! Το περιστατικό σημειώθηκε στο σπίτι όπου διέμεναν, ενώ ακολούθησαν σκηνές πραγματικής τραγωδίας.
Στο σημείο έσπευσε άμεσα η αστυνομία και ο ιατροδικαστής, ο οποίος και θα εξετάσει το άψυχο σώμα του νεαρού που είχε καταγωγή από την Ρουμανία αλλά διέμενε μόνιμα στην Κρήτη τα τελευταία χρόνια.
Η αστυνομία από την πλευρά της διερευνά την υπόθεση με μεγάλη προσοχή, καθώς αναφορες και μαρτυρίες λένε πως ο 15χρονος τον τελευταίο ειδικά καιρό, είχε κλειστεί στον εαυτό του, περνώντας αρκετές ώρες μπροστά στον ηλεκτρονικό υπολογιστή.
Δυναμική παρουσία στο Delphi Economic Forum – Αναδείχθηκε ο ρόλος ενός διαχρονικού κλάδου και το ισχυρό αποτύπωμά του σε δημόσια έσοδα, παραγωγή και απασχόληση.
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.