Ποιος είναι ο 47χρονος νοσηλευτής που ασέλγησε σε ναρκωμένη ασθενή στη Δράμα

Ποιος είναι ο 47χρονος νοσηλευτής που ασέλγησε σε ναρκωμένη ασθενή στη Δράμα

Πατέρας δύο παιδιών, εμφανίσιμος, γελαστός, ευγενικός και αφοσιωμένος στη δουλειά του πολύ συχνά ασχολείτο με σεμινάρια νοσηλευτικής, με παράδοση μαθημάτων αλλά τα τελευταία χρόνια είχε ξεκάθαρα φανερώσει και τις πολιτικές του φιλοδοξίες

Ποιος είναι ο 47χρονος νοσηλευτής που ασέλγησε σε ναρκωμένη ασθενή στη Δράμα
Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα ο νοσηλευτής που φέρεται να νάρκωσε και να ασέλγησε εις βάρος σε μια 22χρονης, λίγη ώρα αφότου η νεαρή κοπέλα είχε βγει από την αίθουσα του χειρουργείου. Η είδηση που έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο, συγκλονίζει κυριολεκτικά την πόλη της Δράμας, καθώς ο δράστης αποτέλουσε υπόδειγμα υπαλλήλου στο νοσοκομείο που εργάζονταν κι ήταν γνωστός στην τοπική κοινωνία από την ενασχόληση του με την πολιτική. 

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση της σύλληψης του 47χρονου νοσηλευτή, στο Γενικό Νοσοκομείο της Δράμας.

Οι συνάδελφοι του ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν την εικόνα που αντίκρισαν στις μια και μισή τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης όταν οι αστυνομικοί του περνούσαν χειροπέδες μετά την καταγγελία που υπήρξε εις βάρος του.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο κλινικός νοσηλευτής με μεταπτυχιακές σπουδές στο χώρο της φαρμακολογίας εισήλθε στο δωματίο που νοσηλεύονταν η 22χρονη κοπέλα, κόρη αστυνομικού, και ζήτησε από την μητέρα της και τους συνοδούς των υπολοίπων ασθενών να περάσουν έξω. Ετσι κι έγινε. Ο νοσηλευτής τότε έκλεισε την πόρτα προκειμένου να χορηγήσει ενδοφλέβια αντιβιοτικά στους ασθενείς. Οταν έφτασε όμως στο κρεβάτι του θύματος, έκλεισε της κουρτίνες που υπήρχαν γύρω από το κρεβάτι κι αντί για αντιβιοτικο, της χορήγησε, όπως κατηγορείται, αναισθητικό φάρμακο με αποτέλεσμα η κοπέλα να έρθει σε καταστολή.

Μια νοσηλευόμενη όμως που βρισκόταν δίπλα από την 22χρονη τράβηξε την κουρτίνα, καθώς της έκανε εντύπωση το μεγάλο χρονικό διάστημα που είχε μείνει στη νεαρή κοπέλα ο 47χρονος άνδρας. Λίγο έλειψε να πάθει σοκ από την εικόνα που αντίκρυσε. Ο νοσηλευτής ασελγούσε εις βάρος του ανήμπορου πλέον θύματος του. Αμέσως έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα να εισέλθουν στο δωμάτιο η μητέρα της κοπέλας, οι υπόλοιποι συνοδοί αλλά και προσωπικό του νοσοκομείου.

Οι άνδρες της ΕΛΑΣ που έσπευσαν στο νοσηλευτικό ίδρυμα πέρασαν χειροπέδες στο δράστη ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήσαν βρήκαν στην κατοχή του δράστη ένα κενό φιαλίδιο που περιείχε το φαρμακευτικό σκεύασμα που χορήγησε στην 22χρονη κοπέλα και μια χρησιμοποιημένη σύριγγα. Παράλληλα στο αυτοκίνητο του εντοπίστηκαν πέντε ακόμα φιαλίδια του παραπάνω φαρμακευτικού σκευάσματος, τα οποία όπως προέκυψε,είχε αφαιρέσει κατά το παρελθόν από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου. 

Ο δράστης που σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες του βιασμού, της βαριά σωματική βλάβη, της έκθεσης, της  υπεξαίρεση και της παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές είχε κατέβει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη πόλη των Σερρών.

Αν και δεν κατάφερε να εκλεγεί αφού απέσπασε 200 ψήφους προτίμησης, ωστόσο έγινε ευρέως γνωστός στην τοπική κοινωνία της μακεδονικής πόλης με τις αλλεπάλληλες συνεντεύξεις του σε έντυπα και διαδικτυακά μέσα αλλά και με τις εμφανίσεις του σε τοπικά κανάλια.       
                         

Οι σπουδές στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, η πολιτική καριέρα και το διαζύγιο 



«Είναι τόσο κρίμα, αν τελικά αποδειχτεί, ότι έχει κάνει αυτό για το οποίο κατηγορείται, έπεσα από τα σύννεφα είναι ένας άνθρωπος όχι απλά υπεράνω πάσης υποψίας, δεν είχε δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα σε κανέναν», λέει φίλη του κατηγορούμενου στο protothema.gr.

Η ζωή του καλομεγαλωμένου άντρα που διανύει την πέμπτη δεκαετία της ζωής του είχε πραγματικά όλα εκείνα τα συστατικά τα οποία θα μπορούσαν όπως άλλωστε και έγινε να του διασφαλίσουν μία καλή και άνετη ζωή με καριέρα στο χώρο της νοσηλευτικής αλλά και έντονη δραστηριοποίησή του στα πολιτικά πράγματα. 

Εμφανίσιμος, γελαστός, ευγενικός και αφοσιωμένος στη δουλειά του πολύ συχνά ασχολείτο με σεμινάρια νοσηλευτικής, με παράδοση μαθημάτων αλλά τα τελευταία χρόνια είχε ξεκάθαρα φανερώσει και τις πολιτικές του φιλοδοξίες ασχολούμενος με τα ζητήματα του Δήμου στον οποίο και ανήκει στη Δράμα. Στα 47 του χρόνια η μεγάλη του πληγή το αναπάντεχο διαζύγιο με τη γυναίκα που του χάρισε δύο παιδιά, δίδυμα που αγαπούσε παθολογικά και φρόντιζε να μη τους λείψει το παραμικρό. 

Τα τελευταία δύο χρόνια φαινόταν όπως λέει φίλη του ότι αυτό τον απασχολούσε δεν ήθελε να χωρίσει αλλά δε γινόταν διαφορετικά. 

«Γενικά πάντως θα έλεγα πως είχε μία πολύ ήσυχη και διακριτική ζωή. Ο χαρακτήρας του ήταν καλός σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας. Πάρα πολύ ευγενικός με όλους ίσως διότι και η θέση του στο νοσοκομείο επέβαλλε σε εκείνον εκ των συνθηκών να έχει ένα καλό προφίλ που να είναι κοντά στον κόσμο, στο πλευρό τους κάτι το οποίο έκανε. Μη ξεχνάμε ότι κατάγεται από μία πάρα πολύ καλή οικογένεια που φρόντισε να μη του λείψει κάτι και να του δώσει όλα τα εφόδια για όλα όσα θα χρειαζόταν για αν πετύχει στη ζωή τόσο εκείνος όσο και ο αδελφός του. Οι γονείς του όταν εκείνος ήταν πολύ μικρός δούλευαν σκληρά στη Γερμανία και έτσι εκείνος μεγαλώνει για ένα διάστημα στο χωριό με τη γιαγιά του. Σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και λίγο αργότερα γνωρίζει αφού επιστρέφει στην πόλη του και ξεκινά την επαγγελματική του πορεία στο χώρο της νοσηλευτικής τη γυναίκα της ζωής του που λίγο αργότερα θα παντρευτεί και θα αποκτήσει μαζί της δύο  παιδιά. Δυστυχώς ο γάμος τους έληξε άδοξα πριν δύο χρόνια, το διαζύγιο αυτό  τον πόνεσε πολύ αλλά το διαχειριζόταν όσο καλύτερα μπορούσε κυρίως για χάρη των παιδιών», θα πει στενή του φίλη στο protothema.gr.

Προσπαθούν να ξεπέρασουν τον εφιάλτη 

                                
Η 22χρονη κοπέλα που είναι κόρη αστυνομικού πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου. Νοσηλεύτηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Δράμας, καθώς έπρεπε να υποβληθεί σε εγχείρηση αφαίρεσης σκωληκοειδίτιδας. Αν και η επέμβαση στέφθηκε με επιτυχία, ωστόσο τόσο η ίδια όσο κι οι γονείς της έφυγαν από το νοσηλευτικό ίδρυμα με το χειρότερο εφιάλτη ζωγραφισμένο στα πρόσωπα τους. Το βασικό μέλημα πλέον των γονιών της  όμορφης κοπέλας είναι να ξεπεράσει το σοκ το παιδί τους όσο το δυνατόν συντομότερα, αλλά και να τιμωρηθεί ο άνθρωπος που φέρεται να ασέλγησε εις βάρος του νεαρού κοριτσιού τους. Παράλληλα σήμερα αναμένεται να φτάσει στο Γενικό Νοσοκομείο της Δράμας και επισήμως από τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές το βαρύ κατηγορητήριο του νοσηλευτή. Ετσι εκτός από τις αποφάσεις τις δικαιοσύνης, ο 47χρονος άνδρας θα υποστεί και διοικητικές κυρώσεις από την υπηρεσία του.           
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης