Ανήλικοι τσιγγάνοι άνοιγαν μαγαζιά στη Μυτιλήνη

Ανήλικοι τσιγγάνοι άνοιγαν μαγαζιά στη Μυτιλήνη

Μέσα σε μία εβδομάδα, κατάφεραν να διαρρήξουν τουλάχιστον πέντε καταστήματα με ιδιαίτερα πλούσια λεία

Ανήλικοι τσιγγάνοι άνοιγαν μαγαζιά στη Μυτιλήνη
Υπερβολικά... δραστήρια ήταν τα μέλη μιας συμμορίας ανήλικων τσιγγάνων που δρούσε στο διάστημα της τελευταίας εβδομάδας στην πόλη της Μυτιλήνης! Μέσα σε αυτές τις ημέρες, κατάφεραν να διαρρήξουν τουλάχιστον πέντε καταστήματα με ιδιαίτερα πλούσια λεία.

Από τα στοιχεία της έρευνας που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, εξακριβώθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας των τριών νεαρών ηλικίας 15, 16 και 16 χρόνων που «χτυπούσαν» ακόμη και τα... μεσημέρια και είχαν αρπάξει χρήματα και κοσμήματα συνολικής αξίας 7.000 ευρώ από τα μαγαζιά, στα οποία εισέβαλαν παραβιάζοντας τις εισόδους ή τα παράθυρα.

Οι ανήλικοι διαρρήκτες συνελήφθησαν με τη βοήθεια ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και προσήχθησαν στην Ασφάλεια.

Εκεί σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες κλοπές με την οποία οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης, ενώ και σε  βάρος των γονέων τους σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία παραπέμφθηκαν με την αυτόφωρη διαδικασία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων. Η προανάκριση συνεχίζεται, για να εξακριβωθεί αν οι πιτσιρικάδες εμπλέκονται και σε άλλες κλοπές.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης