Άγριο έγκλημα: Υποδύθηκαν τους τροχονόμους, βασάνισαν και σκότωσαν ρακοσυλλέκτη

Άγριο έγκλημα: Υποδύθηκαν τους τροχονόμους, βασάνισαν και σκότωσαν ρακοσυλλέκτη

Δράστες ένας συνταξιούχος αστυνομικός και ένας δημοτικός υπάλληλος που είχαν ακούσει φήμες ότι το 81χρονο θύμα τους είχε περιουσία - Δεν ενοχλούσε κανέναν, λένε οι γείτονες για τον άτυχο ηλικιωμένο

Άγριο έγκλημα: Υποδύθηκαν τους τροχονόμους, βασάνισαν και σκότωσαν ρακοσυλλέκτη
Ένα απίστευτο και ιδιαίτερα άγριο έγκλημα, με δράστες έναν συνταξιούχο αστυνομικό και έναν δημοτικό υπάλληλο και θύμα έναν 81χρονο ρακοσυλλέκτη, εξιχνίασε η ΕΛΑΣ.

Οι δύο δράστες εκτιμούσαν ότι ο 81χρονος άντρας έκρυβε στο σπίτι που έμενε πολλά χρήματα, υποδύθηκαν τους τροχονόμους και τον πλησίασαν, ζητώντας του να τους ακολουθήσει δήθεν για ένα τροχαίο.

Κλείσιμο


Στη συνέχεια οδήγησαν τον ηλικιωμένο σε ένα σπίτι στους Αγίους Θεοδώρους, όπου τον βασάνισαν μέχρι θανάτου για να τους αποκαλύψει πού έκρυβε τα χρήματα που υποτίθεται ότι είχε συγκεντρώσει στο σπίτι του. Ο ηλικιωμένος δεν άντεξε τα χτυπήματα και τελικά κατέληξε. Αυτό όμως ουδόλως πτόησε τους δύο άνδρες, ηλικίας 50 και 46 ετών, οι οποίοι αφού τον παράτησαν στους Αγίους Θεοδώρους, επέστρεψαν στο σπίτι στα Σπάτα προκειμένου να ψάξουν τους χώρους.



Εκεί, όμως, τους περίμεναν αστυνομικοί που είχαν ειδοποιηθεί από τους γείτονες του 81χρονου, και τους συνέλαβαν. Μετά τη σύλληψή τους ομολόγησαν την πράξη τους και οδήγησαν τους αστυνομικούς στο σπίτι των Αγίων Θεοδώρων στο πάτωμα του οποίου είχαν εγκαταλείψει το πτώμα του άτυχου 81χρονου.

Το θύμα ζούσε μόνο του και, όπως λένε οι γείτονες, είχε μεγάλη ακίνητη περιουσία. Περνούσε το χρόνο του μαζεύοντας διαφορά αντικείμενα, ενώ δεν είχε πολλά πάρε-δώσε με τους γύρω του, ενώ δεν ενοχλούσε κανέναν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος ηλικιωμένος πρόλαβε και ειδοποίησε την ταχυδρόμο που του έφερνε τη σύνταξη, λέγοντάς της ότι δυο αστυνόμοι τον πηγαίνουν για κατάθεση στην τροχαία κι έτσι ειδοποιήθηκε η αστυνομία και εξιχνιάστηκε το έγκλημα.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης