Ξέσπασε σήμερα η μητέρα του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα στο άκουσμα της ανακοίνωσης της διακοπής της δίκης της Χρυσής Αυγής, λίγα λεπτά αφότου κατηγορούμενοι για την υπόθεση της οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» επιτέθηκαν με ύβρεις και μπουκάλια κατά δημοσιογράφων και μελών του ακροατηρίου.
«Αυτό θέλατε φασιστόμουτρα. Δολοφόνοι, με τα όπλα και τον στρατό μαζί σας δεν φοβόσαστε», φώναξε ούρλιαξε η μητέρα του Παύλου Φύσσα στην ανακοίνωση της διακοπής της δίκης των μελών της Χρυσής Αυγής.
Τότε, ένας από τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του άτυχου νέου ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο προς την οικογένεια του θύματος, ρίχνοντας με τον τρόπο αυτό κι άλλο «λάδι στη φωτιά» και επιβαρύνοντας ακόμη περισσότερο την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα.
«Αλητάμπουρα, τι κοιτάς; 24 ήσασταν και σκοτώσατε και κοιτάτε τώρα εμάς, προστατευμένοι; Δολοφόνοι», ούρλιαξε στη συνέχεια απευθυνόμενη στον κατηγορούμενο για τη δολοφονία του γιου της, Γιώργο Ρουπακιά.
Η κυστική ίνωση αποτελεί μια καθημερινή πρόκληση που ξεκινά από τη γέννηση και συνοδεύει τον ασθενή σε όλη του τη ζωή. Σήμερα, χάρη στην πρόοδο της επιστήμης, οι ασθενείς μπορούν να ζουν περισσότερο, με καλύτερη ποιότητα ζωής και μεγαλύτερη αισιοδοξία για το μέλλον.
Με αφορμή τη γιορτή του Έρωτα, η Dyson ντύνει τη σειρά Beauty με το επετειακό χρώμα Amber Silk και μετατρέπει την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σε μια εμπειρία αισθήσεων, από μετάξι και κεχριμπάρι.
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.