Βοιωτία: Ιερόσυλοι εισέβαλαν σε ναούς και τροχόσπιτα

Βοιωτία: Ιερόσυλοι εισέβαλαν σε ναούς και τροχόσπιτα

Όσα κλοπιμαία αναγνωρίστηκαν, αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους, ενώ τα υπόλοιπα φυλάσσονται στο αστυνομικό τμήμα Διστόμου ώσπου να βρεθούν οι ιδιοκτήτες τους

Βοιωτία: Ιερόσυλοι εισέβαλαν σε ναούς και τροχόσπιτα
Δεν είχαν αφήσει εκκλησία στην Αντίκυρα Βοιωτίας που να μην τη διαρρήξουν δυο ιερόσυλοι που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ διαπιστώθηκε πως είχαν «χτυπήσει» ακόμη και… τροχόσπιτα στην περιοχή!

Οι αστυνομικοί βρήκαν πλήθος από κλοπιμαία στα σπίτια των δυο Ελλήνων ηλικίας 56 και 50 χρόνων, όταν εξακριβώθηκε η εμπλοκή τους στις διαρρήξεις. Μεταξύ αυτών, ήταν επτά αγιογραφημένες εικόνες, μια μικροφωνική εγκατάσταση, μία ηλεκτρική συσκευή και άλλα αντικείμενα που είχαν κλέψει από τις εκκλησίες της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, των Αγίων Ταξιαρχών, του Αγίου Φανουρίου και του Αγίου Γεωργίου στην Αντίκυρα και το ναό της Παναγίας στην παραλία Διστόμου.

Οι δράστες είχαν ακόμη στην κατοχή τους οικιακές συσκευές αξίας 3.000 ευρώ που είχαν «σηκώσει» μαζί με μετρητά ύψους 2.000 ευρώ από το σπίτι ενός 69χρονου στην Αντίκυρα και όλο τον οικιακό εξοπλισμό που είχαν αρπάξει από το εσωτερικό του τροχόσπιτου ενός 54χρονου στην περιοχή του Αγίου Ισιδώρου! 

Όσα κλοπιμαία αναγνωρίστηκαν, αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους, ενώ τα υπόλοιπα φυλάσσονται στο αστυνομικό τμήμα Διστόμου ώσπου να βρεθούν οι ιδιοκτήτες τους. Η έρευνα για την πλήρη εξιχνίαση της δράσης του «διδύμου» συνεχίζεται και οι ίδιοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς με την κατηγορία των διακεκριμένων κλοπών σε βαθμό κακουργήματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης