Τα παίρνει πίσω το υπουργείο Παιδείας για την κατάργηση των ΤΕΙ
Ο Δημήτρης Χασάπης δηλώνει τώρα ότι υπήρξαν σκέψεις για αναδιάρθρωση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης αλλά «ουδέποτε περιελήφθη το ζήτημα της κατάργησης των ΤΕΙ»
Αναδιπλώνεται ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Δημήτρης Χασάπης για τα περί προθέσεων του υπουργείου για κατάργηση των ΤΕΙ.
Σε ανακοίνωσή του, ο κ.Χασάπης επισημαίνει, ότι δεν έχει προβεί ποτέ σε ανάλογη δήλωση. «Στη σύνοδο των προέδρων ΤΕΙ της περασμένης Παρασκευής, διατυπώθηκαν σκέψεις για αναδιάρθρωση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα μεταξύ των οποίων ουδέποτε περιελήφθη το ζήτημα της κατάργησης των ΤΕΙ. Τίτλοι επομένως σε εφημερίδες ή ιστοσελίδες που επικεντρώνονται στη κατάργηση των ΤΕΙ δεν αντιστοιχούν στη πραγματικότητα», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Νωρίτερα, σήμερα, ο υπουργός Παιδείας Αριστείδης Μπαλτάς, είχε συνάντηση με την πρώην υπουργό Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Παιδείας, έπειτα από πρόσκληση του νυν υπουργού και ολοκληρώθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό πνεύμα, ενώ υπήρξε γόνιμη ανταλλαγή απόψεων γύρω από τα θέματα της εκπαιδευτικής πολιτικής.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Σε μια εποχή όπου το marketing επαναλαμβάνει τον βαρετό εαυτό του, η νέα Break και η καμπάνια που τη συνοδεύει έρχονται να αποδείξουν πως για να ξεχωρίσεις χρειάζεται τόλμη και αυθεντικότητα. Ένα υποδειγματικό case study, που συνομιλεί απροσποίητα με τη νέα γενιά και δείχνει πώς ένα brand μπορεί να εκσυγχρονιστεί και ταυτόχρονα να παραμείνει πιστό στις αξίες του.