Εγκλημα-σοκ στον Κορυδαλλό: Πυροβόλησε την αδερφή του και τον σύζυγό της

Εγκλημα-σοκ στον Κορυδαλλό: Πυροβόλησε την αδερφή του και τον σύζυγό της

Στη Νίκαια εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του δράστη - Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή εντός διαμερίσματος, ενώ ο άντρας της στην είσοδο της πολυκατοικίας

Εγκλημα-σοκ στον Κορυδαλλό: Πυροβόλησε την αδερφή του και τον σύζυγό της
Οι κληρονομικές διαφορές που χώριζαν δύο αδέρφια βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες, πίσω από την τραγωδία με τους πυροβολισμούς και τους δύο νεκρούς που σημειώθηκε σήμερα το πρωί σε πολυκατοικία, στον Κορυδαλλό.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο κλιμακοστάσιο πολυκατοικίας, στην οδό Κρέσνας 16 και δράστης της επίθεσης είναι ένας άντρας -ηλικίας περίπου 50 ετών- ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε την 57χρονη αδερφή του και τον 55χρονο σύζυγό της.
Κλείσιμο

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 8 το πρωί. Η γυναικά ετοιμαζόταν να πάει στην εργασία της όταν ο δράστης εισέβαλε στο διαμέρισμά στο οποίο διέμενε και άρχισε να πυροβολεί με ένα περίστροφο εκείνη και τον σύζυγό της. 

Ο δράστης, αφού σκότωσε το ζευγάρι, άφησε το όπλο στον τραπέζι του διαμερίσματος και εξαφανίστηκε. και λίγες ώρες αργότερα, η Αστυνομία εντόπισε το αυτοκίνητό του στη Νίκαια, στην συμβολή των οδών Θηβών και Μπελογιάννη.







Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή εντός διαμερίσματος, ενώ ο σύζυγός της στην είσοδο της πολυκατοικίας. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, πριν ξεψυχήσει ο άντρας κατάφερε να τηλεφωνήσει στις αρχές.

Ωστόσο, στην Αστυνομία τηλεφώνησαν και κάτοικοι της περιοχής που άκουσαν τους πυροβολισμούς και μέσα σε λίγη ώρα έσπευσε στο σημείο περιπολικό της Άμεσης Δράσης, ενώ σε εξέλιξη είναι τώρα ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη. 

Όπως έγινε γνωστό, πάντως, τα δύο αδέρφια είχαν συχνά τσακωμούς για τα κληρονομικά, ενώ χθες το βράδυ, γείτονες του ζευγαριού άκουσαν φωνές από το διαμέρισμα του ζευγαριού, στον πρώτο όροφο. Ο δράστης διέμενε στο ισόγειο, ενώ στην ίδια πολυκατοικία φαίνεται να έμενε άλλος ένας αδερφός.





























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης