Φίλαθλοι του Εθνικού αποχαιρέτησαν τον αδικοχαμένο Κώστα Κατσούλη

Φίλαθλοι του Εθνικού αποχαιρέτησαν τον αδικοχαμένο Κώστα Κατσούλη

«Η δολοφονία σου να βασανίζει τις συνειδήσεις των υπευθύνων του ελληνικού ποδοσφαίρου», έγραφε το πανό που κρέμασαν στο λιμάνι του Πειραιά οι φίλοι του

Φίλαθλοι του Εθνικού αποχαιρέτησαν τον αδικοχαμένο Κώστα Κατσούλη
Περίπου 100 άτομα φίλοι αλλά και φίλαθλοι του Εθνικού βρέθηκαν την Τρίτη στο λιμάνι του Πειραιά για να αποχαιρετήσουν τον Κώστα Κατσούλη. 

Η σορός του αδικοχαμένου φιλάθλου του Εθνικού που έφυγε από τη ζωή στην ηλικία των 46 ετών, έπειτα από τυφλή οπαδική βία, έφτασε στο λιμάνι στις επτά το απόγευμα της Τρίτης. Το καράβι για τα Χανιά έφυγε στις 21:00, καθώς εκεί θα τελεστεί την Τετάρτη η κηδεία του. Μεταξύ των ατόμων που πήγαν στον Πειραιά ήταν ο Γιάννης Ματζουράνης, γνωστός και ως «εθνικάρας»

Το κλίμα στο λιμάνι του Πειραιά ήταν πολύ βαρύ, ενώ κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει τον τρόπο που έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Κατσούλης.  «Η δολοφονία σου να βασανίζει τις συνειδήσεις των υπευθύνων του ελληνικού ποδοσφαίρου», έγραφε το πανό που κρέμασαν οι φίλοι του. 
Κλείσιμο

Στο λιμάνι των Χανίων τη σορό του 46χρονου θα παραλάβουν οι γονείς του και η σύζυγος του.

Η νεκρώσιμος ακολουθία για τον Κώστα Κατσούλη θα τελεστεί στις 12.00 της Τετάρτης στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου στον Πλατανιά Χανίων.  Η οικογένεια του 46χρονου ζητεί αντί στεφάνων να ενισχυθούν το Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά ή οποιοσδήποτε άλλος οργανισμός υποστηρίζει αδύναμους ανθρώπους.

Η αναγγελία της κηδείας του αναφέρει: «Κηδεύουμε τον πολυαγαπημένο μας γιο, αδελφό, σύντροφο και πάνω απ΄ όλα Άνθρωπο Κώστα Κατσούλη την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου στον ιερό ναό Αγ. Δημητρίου Πλατανιά Χανίων στις 12 το μεσημέρι. Αντί στεφάνων επιθυμούμε να ενισχύσετε το Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά ή οποιαδήποτε δομή υποστηρίζει αδύναμους ανθρώπους κατά τη συνείδησή σας».











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης