Κρήτη: Κλειστά τρία σχολεία λόγω κακοκαιρίας στο Ηράκλειο
Από την έντονη βροχόπτωση πλημμύρισαν αίθουσες και έπεσαν σοβάδες
Δεν άνοιξαν σήμερα τρία σχολεία του Ηρακλείου καθώς οι αίθουσες είχαν πλημμυρίσει εξαιτίας της χθεσινής κακοκαιρίας ενώ παρατηρήθηκαν και πτώσεις σοβάδων.
Συγκεκριμένα, το 36ο και το 46ο δημοτικό σχολείο με απόφαση δημάρχου δεν δέχθηκε σήμερα παιδιά καθώς οι χθεσινές βροχές σε συνδυασμό με τις εργασίες που γίνονται στους σχολικούς χώρους δημιούργησαν προβλήματα.
«Και στα δύο αυτά σχολεία γίνονται κάποιες εργασίες συντήρησης με αποτέλεσμα η κακοκαιρία να δημιούργησε προβλήματα στην διεξαγωγή των μαθημάτων. Έτσι, ο δήμαρχος Ηρακλείου αποφάσισε να αναστείλει την λειτουργία και των δύο δημοτικών σχολείων μέχρι αύριο, ούτως ώστε να έχουν διορθωθεί τα προβλήματα», δήλωσε η διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου.
Το πρόγραμμα Female Founders Hub @ Hospitality, από το WHEN και με την ουσιαστική υποστήριξη της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, προσφέρει ευκαιρίες μάθησης, mentoring και δικτύωσης σε γυναίκες επαγγελματίες του HORECA.
Οι μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE κάνουν κάθε στιγμή ομορφιάς να μοιάζει με μικρή γιορτή – Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές που θα μονοπωλήσουν τη φετινή λίστα δώρων.
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco