Ερχεται το νέο Nissan Juke

Ερχεται το νέο Nissan Juke

Πότε έρχεται το νέο μικρό crossover της Nissan και ποιες εκδόσεις θα έχει; Το νέο Juke, θα είναι διαφορετικό απο το απερχόμενο μοντέλο...

Ερχεται το νέο Nissan Juke
Στο μέσον του καλοκαιριού – το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου – προγραμματίζεται η άφιξη στην Ελλάδα του μικρού crossover της Nissan.

Το Juke
Κλείσιμο
υποβλήθηκε σε κάτι παραπάνω από ένα απλό φρεσκάρισμα. Τέσσερα χρόνια μετά το λανσάρισμά του, το Juke δεν παίζει μόνο του στην κατηγορία. Αυτοκίνητα όπως το Opel Mokka έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού.

Το – μοναδικό ίσως – μειονέκτημα του crossover της Nissan ήταν οι μικροί χώροι για τους πίσω επιβάτες και τις αποσκευές. Το δεύτερο κομμάτι αντιμετωπίστηκε, καθώς επανασχεδιάσθηκε το πορτμπαγκάζ στην προσθιοκίνητη έκδοση. Ο όγκος του αυξήθηκε κατά 40%, στα 354 lt.

Από τις διαθέσιμες επιλογές κινητήρων, δύο θα απασχολήσουν την ελληνική αγορά. Αφενός ο 1.2 turbo βενζίνης, απόδοσης 115 ίππων, ένα σύνολο που γνωρίζουμε από το νέο Qashqai. Αφετέρου ο γνώριμος 1.5 dCi των 110 ίππων. Και οι δύο βέβαια συνδυάζονται με κίνηση μόνο στους μπροστινούς τροχούς. 


Για περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης