Αυτά είναι 10 απλά διατροφικά tips για αδύνατες σιλουέτες!

Αυτά είναι 10 απλά διατροφικά tips για αδύνατες σιλουέτες!

Το να βγάλετε τους υδατάνθρακες από τη ζωή σας δεν είναι η καλύτερη λύση...

Αυτά είναι 10 απλά διατροφικά tips για αδύνατες σιλουέτες!
Η άσκηση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη διατήρηση του βάρους σας, αλλά η διατροφή είναι το παν. Διαβάστε τα παρακάτω διατροφικά tips που θα σας βοηθήσουν να φτάσεις στο ιδανικό για εσάς βάρος:

1. Mη σκέφτεστε τις τροφές που δεν πρέπει να φάτε: Κάθε φορά που κάνετε δίαιτα ή συγκεκριμένη διατροφή σκέφτεστε ότι θα θέλατε να φάτε όλες εκείνες τις τροφές που δεν πρέπει να τρώτε Διώξτε τη σκέψη σας από εκεί και μην κάνετε καμία θυσία. Απλά φροντίστε να τρώτε τα πάντα με μέτρο. 
 
Κλείσιμο
2. Αντικαταστήστε τις επεξεργασμένες τροφές με καθαρές φυσικές τροφές. Δεν είναι μόνο πιο θρεπτικές αλλά και η γεύση τους, όταν τις συνηθίσετε, είναι πολύ πιο ικανοποιητική. 
 
3. Το γιαούρτι είναι ο καλύτερός σας φίλος: Αντί για κρέμα γάλακτος, χρησιμοποιείστε γιαούρτι στις διάφορες συνταγές σας. 
 
4. Τρώγετε υδατάνθρακες το πρωί: Το να βγάλετε τους υδατάνθρακες από τη ζωή σας δεν είναι η καλύτερη λύση. Τρώγοντάς τους νωρίς το πρωί έχετε πολύ χρόνο στη διάθεσή σας για να τους κάψετε. 
 
5. Βάλτε το σωστό ντρέσινγκ στη σαλάτα σας: Τα κρουτόν και οι μαγιονέζες πρέπει να φύγουν. Βάλτε στη σαλάτα σας πιο υγιεινά ντρέσινγκ για να μην παίρνετε θερμίδες χωρίς λόγο.  

Διαβάστε τις υπόλοιπες συμβουλές στο www.faysbook.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης