Όχι με μία, αλλά με δύο αθλήτριες θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα στον τελικό του επί κοντώ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου της Ζυρίχης.
Η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου πέρασαν στον τελικό που θα γίνει την Πέμπτη (21:19) ξεπερνώντας τα 4,45μ. Το όριο ήταν στα 4,50μ., αλλά δεν χρειάστηκε να δοκιμάσει σε αυτό καμία αθλήτρια, καθώς μόλις 13 ξεπέρασαν τα 4,45μ.
Η Στεφανίδη πέρασε με την πρώτη τα 4,35μ. και με τη δεύτερη τα 4,45μ., ενώ η Κυριακοπούλου πέρασε με την πρώτη τα 4,35μ. και με την τρίτη τα 4,45μ.
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Με επίκεντρο τον εξηλεκτρισμό, τον αυτοματισμό και την ψηφιακή νοημοσύνη, η Schneider Electric επαναπροσδιορίζει τον ρόλο της ενεργειακής τεχνολογίας, συνδέοντας την καινοτομία με την αποδοτικότητα και τη βιωσιμότητα.