Πρόταση από τη Μπεσίκτας έφθασε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την απόκτηση του Χολέμπας. Μαζί με τα μπόνους που προβλέπονται, φτάνει τα 2,5 εκατ. Ευρώ. Πρόκειται για υπέρβαση εκ μέρους του τουρκικού συλλόγου, ο οποίος εδώ και μέρες είχε ενημέρωση αναφορικά με το status του Χολέμπας έχοντας αποφασίσει μεν να καταθέσει προσφορά, όχι όμως σε τέτοιο ύψος όσο αυτή που έφτασε τελικά στους «ερυθρόλευκους».
Με τον ίδιο τον Χολέμπας οι Τούρκοι έχουν μιλήσει, γνωρίζοντας πως ο παίκτης δεν είναι αντιθέτος στο ενδεχόμενο μετακόμισής του στην Κωνσταντινούπολη. Θεωρείται βέβαιο πως υπερκαλύπτουν τις τρέχουσες απολαβές του στους πρωταθλητές Ελλάδας και είναι ικανές να άρουν τις όποιες ενστάσεις του Χολέμπας, ο οποίος εδώ και καιρό είχε διαμηνύσει πως προτιμάει, σε περίπτωση που ερχόταν μια πρόταση συμφέρουσα στον Ολυμπιακό, την επιστροφή του στη Γερμανία.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.