Κατηγορηματικά αντίθετη στη χρήση κινητών τηλεφώνων από τα τρια παιδιά της, τον ηλικίας 2,5 ετών Σάμουελ, την ηλικίας 5,5 ετών Σεραφίνα και την ηλικίας 8,5 ετών Βάιολετ, είναι η Τζένιφερε Γκάρνερ.
«Για πολύ καιρό ακόμα δεν τα χρειάζονται. Μέχρι να νοιώσω ότι υπάρχει αυτή η ανάγκη, είμαι πολύ αυστηρή σε αυτό» ανέφερε η 42χρονη ηθοποιός μιλώντας στο καναδικό Entertainment Tonight. «Δεν έχω φτάσει σε αυτό το σημείο ακόμα. Ξέρω ότι απέχουμε πολύ από το να νιώσουμε ότι αυτό είναι κάτι που λείπει από τις ζωές μας» συμπλήρωσε.
Αλλά ο κανόνας αυτός φαίνεται ότι ισχύει και για την ίδια αλλά και τον σύζυγός της Μπεν Άφλεκ. Και οι δύο προσπαθούν να περιορίσουν την χρήση των κινητών με τον έναν να προσέχε τον άλλον προκειμένου να μην υποκύψει στον «πειρασμό». «Συμφωνούμε απόλυτα σε αυτό» κατέληξε η όμορφη Τζένιφερ.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ