Ο... «Θανάσης» έκαψε επτά άνδρες στο Αγρίνιο

Ο... «Θανάσης» έκαψε επτά άνδρες στο Αγρίνιο

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν επ΄αυτοφώρω έξι χαρτοπαίκτες οι οποίοι συμμετείχαν στο παιχνίδι και τον προσωρινά υπεύθυνο του καταστήματος

Ο... «Θανάσης» έκαψε επτά άνδρες στο Αγρίνιο
Άλλο ένα... τουρνουά παράνομου χαρτοπαίγνιου είχε άδοξο τέλος στο Αγρίνιο, εξ αιτίας του ελέγχου που πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικά οι αστυνομικοί της Ασφαλείας σε ένα καφενείο, πιάνοντας στα πράσα έξι θαμώνες οι οποίοι έπαιζαν το απαγορευμένο τυχερό παιχνίδι «Θανάση»!

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν επ΄αυτοφώρω τους έξι χαρτοπαίκτες οι οποίοι συμμετείχαν στο παιχνίδι και τον προσωρινά υπεύθυνο ο οποίος τους το επέτρεψε και κατέσχεσαν 106 κάρτες τράπουλας και ένα μπλοκ στο οποίο αναγράφονταν οι πόντοι και τα ποσά που κέρδιζε ή έχανε ο καθένας, όμως δεν βρήκαν... χρήματα πάνω στην πράσινη τσόχα!

Κλείσιμο
Οι επτά συλληφθέντες, που είναι όλοι Έλληνες ηλικίας 51 ως 77 χρόνων, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου ο οποίος άσκησε σε βάρος τους δίωξη για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά τα παίγνια. Σε αυτήν περιλαμβάνεται και ο ιδιοκτήτης του καφενείου που απουσίαζε όταν έγινε ο έλεγχος και αναζητείται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης