Πρέβεζα: Κυκλοφορούσε με κλεμμένα tablet

Πρέβεζα: Κυκλοφορούσε με κλεμμένα tablet

Δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κλοπή υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών

Πρέβεζα: Κυκλοφορούσε με κλεμμένα tablet
Ένα τυχαίο μπλόκο για δειγματοληπτικούς ελέγχους που είχαν στήσει οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος στην περιοχή του Λούρου στην Πρέβεζα, οδήγησε στην εξιχνίαση δυο κλοπών που είχε διαπράξει ένας νεαρός αλλοδαπός.

Το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 30χρονος Αλβανός ακινητοποιήθηκε για έλεγχο στο 26ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πρέβεζας – Ιωαννίνων και κατά την έρευνα οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα δύο tablet , την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. Σύντομα διαπιστώθηκε ότι και για τα δυο είχε δηλωθεί κλοπή κι έτσι κατασχέθηκαν για να αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους, όπως και το αυτοκίνητο του δράστη ως μέσο μεταφοράς κλοπιμαίων. Ο ίδιος δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κλοπή υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

Κλείσιμο
*** Είχε βρει τρόπο να βγάζει «χαρτζιλίκι» ξαφρίζοντας τα ταμεία ενός καφενείου και ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων στην κοινότητα Μαζαρακιά της Θεσπρωτίας ένας 40χρονος Έλληνας! Τον τελευταίο χρόνο είχε αδειάσει επανειλημμένα τις ταμειακές μηχανές κλέβοντας διάφορα χρηματικά ποσά. 

Όμως, οι κλοπές εξιχνιάστηκαν από την έρευνα της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας και σε βάρος του 40χρονου σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης