Αμφίπολη tours: Ταξιδιωτικό γραφείο οργανώνει εκδρομές στις ανασκαφές

Αμφίπολη tours: Ταξιδιωτικό γραφείο οργανώνει εκδρομές στις ανασκαφές

Επειτα από τη μεγάλη ζήτηση...

Αμφίπολη tours: Ταξιδιωτικό γραφείο οργανώνει εκδρομές στις ανασκαφές
Ένα από τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία της Θεσσαλονίκης, το Zorpidis Travel, ξεκινάει ημερήσιες εκδρομές στον Τύμβο Καστά της Αμφίπολης, συνδυάζοντας το εκδρομικό «πακέτο» και με θαλάσσια μπάνια, στις κοντινές παραλίες των Νέων Κερδυλλίων και της Ασπροβάλτας, τουλάχιστον όσο ο καιρός το επιτρέπει.

Μιλώντας στην εφημερίδα Karfitsa της Θεσσαλονίκης, ο γνωστός ταξιδιωτικός πράκτορας και πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, κ. Μιχάλης Ζορπίδης εξήγησε τους λόγους που πήρε την απόφαση να συμπεριλάβει την ανασκαφή της Αμφίπολης στα ημερήσια τουριστικά «πακέτα» της εταιρείας του, με κόστος μόλις οκτώ ευρώ. «Πολλοί επιθυμούν να δουν έστω και από την εξωτερική περίφραξη του μακεδονικού ταφικού μνημείου, όσα δείχνουν οι τηλεοράσεις. Οι επισκέψεις αποκλειστικά στην Αμφίπολη θα πραγματοποιούνται μόνο τις Κυριακές. Θα γίνονται ξεναγήσεις και στους υπόλοιπους αρχαιολογικούς χώρους. Οι εκδρομές περιλαμβάνουν και φαγητό το οποίο ωστόσο χρεώνεται επιπλέον» δήλωσε.

Κλείσιμο

Την ίδια ώρα, ο λόφος Καστά «γέμισε» τα ταμεία του Αρχαιολογικού Μουσείου της Άνω Αμφίπολης και των υπόλοιπων αρχαιολογικών χώρων, αφού σε διάστημα λίγων εβδομάδων οκταπλασιάστηκαν τα εισιτήρια που «κόπηκαν».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης