Ξάνθη: Αμετανόητοι νεαροί έκλεψαν πάλι μοτοσικλέτα

Ξάνθη: Αμετανόητοι νεαροί έκλεψαν πάλι μοτοσικλέτα

Η μηχανή βρέθηκε, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της, αφού πρώτα εξετάστηκε για αποτυπώματα τα οποία «έδειξαν» ότι δράστες της κλοπής ήταν ένας 20χρονος και ένας 19χρονος, παλιοί «γνώριμοι των αστυνομικών από ανάλογες περιπτώσεις

Ξάνθη: Αμετανόητοι νεαροί έκλεψαν πάλι μοτοσικλέτα
Κάθε τρεις και λίγο έπεφταν στα χέρια των αστυνομικών στην Ξάνθη δυο νεαροί Έλληνες με αδυναμία στις… κλεμμένες μηχανές, αλλά μυαλό δεν έβαλαν. Την περασμένη Πέμπτη έκλεψαν άλλη μια μοτοσικλέτα και το έριξαν στις βόλτες, αλλά στο σημείο όπου πάρκαραν την εντόπισαν αστυνομικοί της Ασφάλειας!

Η μηχανή κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της, αφού πρώτα εξετάστηκε για αποτυπώματα τα οποία «έδειξαν» ότι δράστες της κλοπής ήταν ένας 20χρονος και ένας 19χρονος, παλιοί «γνώριμοι των αστυνομικών από ανάλογες περιπτώσεις. Ωστόσο, οι νεαροί δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης. 

*** Για 95 ευρώ κατέληξε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας ένας 31χρονος Έλληνας! Τόσα ήταν τα χρήματα που έκλεψε από τον βοηθητικό χώρο του σπιτιού ενός 36χρονου, όταν παραβίασε την πόρτα με σιδερολοστό. Όμως, έγινε αντιληπτός και συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Λαθρομετανάστευσης οι οποίοι επέστρεψαν τα κλεμμένα χρήματα στον δικαιούχο τους.

*** Στα πράσα έπιασαν οι υπάλληλοι ενός σούπερ μάρκετ στη Χαλκιδική δύο Αλβανούς που παρίσταναν τους πελάτες αλλά έκρυβαν στα ρούχα τους διάφορα προϊόντα! Οι δράστες ακινητοποιήθηκαν και παρελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Αγίου Νικολάου που τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής με την κατηγορία της απόπειρας κλοπής.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης