Δείτε εάν δικαιούστε επίδομα θέρμανσης

Δείτε εάν δικαιούστε επίδομα θέρμανσης

Συμπληρώστε όλα τα πεδία, για να βρείτε εάν δικαιούστε το βοήθημα και να υπολογίστε ποιο είναι το ακριβές ποσό που θα πάρετε .

Δείτε εάν δικαιούστε επίδομα θέρμανσης
       Τώρα μπορείτε να υπολογίστε μόνος σας εάν δικαιούστε επίδομα θέρμανσης και πόσο, ανάλογα με το οικογενειακό εισόδημα, το εμβαδόν της κατοικίας σας και την περιοχή. Ένα ηλεκτρονικό "εργαλείο"  βρίσκεται στην διαθεσή σας.

      Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να εισάγετε τα στοιχεία για τον τόπο κατοικίας, την οικογενειακή σας κατάσταση, το οικογενειακό εισόδημα (και των δύο συζύγων), το εμβαδόν της κατοικίας σας και την αξία της ακίνητης περιουσίας σας.

Κλείσιμο
Δείτε εδώ τους όρους, τις προϋποθέσεις και τον τρόπο χορήγησης:http://www.protothema.gr/economy/article/320627/prokatavolika-to-25-tou-epidomatos-petrelaiou-molis-katatethei-i-aitisi/

      Με το εργαλείο μπορείτε να υπολογίσετε:

      Α. Το κόστος του πετρελαίου θέρμανσης. Εμφανίζεται προσυμπληρωμένη η τιμή του 1,4 ευρώ ανά λίτρο που είναι μια ενδεικτική τιμή. Στην περιοχή όπου ζείτε, η τιμή μπορεί να είναι μικρότερη ή μεγαλύτερη γι' αυτό σας δίνεται η δυνατότητα να συμπληρώσετε όποια τιμή θέλετε

     Β. Αν δικαιούστε επιστροφή φόρου καθώς και το ποσό στο οποίο θα φτάσει. Το εργαλείο λαμβάνει υπ' όψιν τα κριτήρια που πρέπει να πληρούνται (εισοδηματικά, περιουσιακά, γεωγραφικά) και υπολογίζει αυτόματα το ποσό που σας αναλογεί ως επίδομα θέρμανσης, με τη μορφή επιστροφής φόρου.
      Εδώ θα βρείτε την φόρμα υπολογισμού και περισσότερες πληροφορίες:
http://www.money-money.gr/news/ipologiste-ean-dikeouste-epidoma-thermansis-ke-poso-/547

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης