Αντέλ κατατροπώνει Σταλόνε!

Αντέλ κατατροπώνει Σταλόνε!

Όλα τούμπα. «Η ζωή της Αντέλ», γαλλικής παραγωγής, σε 11 αίθουσες έκοψε το περασμένο  τετραήμερο (από Πέμπτη μέχρι και Κυριακή) 12.000 εισιτήρια

Αντέλ κατατροπώνει Σταλόνε!
Όλα τούμπα. «Η ζωή της Αντέλ», γαλλικής παραγωγής, σε 11 αίθουσες έκοψε το περασμένο  τετραήμερο (από Πέμπτη μέχρι και Κυριακή) 12.000 εισιτήρια.

Το αντίστοιχο διάστημα η παραγωγή «Σχέδιο απόδρασης» Made in USA με Σιλβέστερ Σταλόνε και Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ έκοψε  μόλις και μετά βίας οκτώ  χιλιάδες. Σε 13 αίθουσες!

Κλείσιμο
Όπως σε όλα, έτσι και στο σινεμά. Ο μέσος Έλληνας θεατής είναι απρόβλεπτος και στο είδος του μοναδικός. Ας πούμε. To «Captain Philips» με Τομ Χανκς που (θυμηθείτε με) θα εξασφαλίσει  πολλές υποψηφιότητες, έκοψε μόλις  90.000 εισιτήρια. Όταν «Η θλιμμένη Τζάσμιν» του Γούντι  Άλεν έχει κόψει 160.000. Απίστευτα πράγματα

Όμως, μην μπερδεύεστε.  Η κρίση η οικονομική παρέα με την φτώχεια την κινηματογραφική  ροκανίζουν τα ταμεία. Φανταστείτε ότι η αμερικανική κομεντί «Τα βέλη του έρωτα» έκοψε 36  εισιτήρια! Το περασμένο τετραήμερο. Σε μια αίθουσα όπου ο ιδιοκτήτης κοπανούσε μύγες. Υπάρχουν και χειρότερα. Η γαλλική κομεντί «Οι μάγοι της μπάλας» με 18 θεατές. Το τετραήμερο. Περίπου από τέσσερις και κάτι την ημέρα. Ο εφιάλτης στο δρόμο με τις αίθουσες!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης