Liberation: Η επιστροφή του Σαρκοζί στις δικαστικές αίθουσες

Liberation: Η επιστροφή του Σαρκοζί στις δικαστικές αίθουσες

Καλείται να δώσει και σήμερα εξηγήσεις στους εκπροσώπους του Κεντρικού Γραφείου για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς και των Οικονομικών και Φορολογικών Αδικημάτων 

Liberation: Η επιστροφή του Σαρκοζί στις δικαστικές αίθουσες
Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, έφθασε σήμερα στις εννέα το πρωί (ώρας Ελλάδος) στο Γραφείο κατά της Διαφθοράς, στην περιοχή Ναντέρ κοντά στο Παρίσι, όπως δήλωσε δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Χθες,η ανάκρισή του ξεκίνησε από το πρωί και διεκόπη γύρω στα μεσάνυχτα.

Στον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας επετράπη να επιστρέψει στην οικία του αργά χθες το βράδυ,που βρίσκεται στο 16ο το διαμέρισμα του Παρισιού.

Κλείσιμο
Ο Σαρκοζί καλείται να δώσει και σήμερα εξηγήσεις στους εκπροσώπους του Κεντρικού Γραφείου για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς και των Οικονομικών και Φορολογικών Αδικημάτων (OCLCIFF).

Η γαλλική εφημερίδα «Liberation» αφιερώνει το πρωτοσέλιδό της στον τρίτο σύζυγό της Κάρλα Μπρούνι υπενθυμίζοντας στους αναγνώστες της πως εκκρεμούν σε βάρος του δικαστικές περιπέτειες.

«Ο Νικολά Σαρκοζί επιστρέφει στις δικαστικές αίθουσες. Οι περιπέτειες του με την Δικαιοσύνη συνεχίζονται αφού πλέον δεν έχει ασυλία:δεν είναι ούτε πρόεδρος της Πέμπτης Γαλλικής Δημοκρατίας αλλά ούτε και επικεφαλής της γαλλικής Δεξιάς- τους κόμματος των Ρεπουμπλικανών», σχολιάζει το επίμαχο άρθρο και προσθέτει:«Τώρα θα πρέπει να αποδείξει την αθωότητά του για την παράνομη χρηματοδότηση της προεκλογικής του εκστρατείας το 2007 από τον τότε ηγέτη της Λιβύης, Μουαμάρ Καντάφι.Διαφορετικά θα του απαγγελθούν κατηγορίες».  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης