Ρωσικά αεροσκάφη βομβάρδισαν εξήντα στόχους στη Συρία το τελευταίο 24ωρο

Ρωσικά αεροσκάφη βομβάρδισαν εξήντα στόχους στη Συρία το τελευταίο 24ωρο

Το υπουργείο Αμύνης ανακοίνωσε ότι επλήγη το αρχηγείο της οργάνωσης Λίουα αλ Χακ, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν περισσότεροι από 200 αντάρτες

Ρωσικά αεροσκάφη βομβάρδισαν εξήντα στόχους στη Συρία το τελευταίο 24ωρο
Περισσότερες από εξήντα θέσεις τρομοκρατών έπληξε μόνο το τελευταίο 24ωρο η ρωσική Πολεμική Αεροπορία, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων στη Συρία. 

«Ρωσικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν 67 εξόδους από την αεροπορική βάση Χμάιμιμ και βομβάρδισαν 60 τρομοκρατικούς στόχους στις επαρχίες Ράκα, Λαττάκεια, Χάμα, Ιντλίμπ και Χαλέπι», δήλωσε ο στρατηγός Ιγκόρ Μακούσεφ, ο υπαρχηγός του ρωσικού γενικού επιτελείου.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti, το υπουργείο Αμύνης της Ρωσίας διευκρίνισε πως επλήγη το αρχηγείο της οργάνωσης Λίουα αλ Χακ, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 200 αντάρτες, ανάμεσά τους δύο ανώτερα στελέχη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ). Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στις επιδρομές που εξαπέλυσαν τα αεροσκάφη της ρωσικής αεροπορίας στην περιοχή του Χαλεπιού σκοτώθηκαν άλλοι 100 αντάρτες.

Στο μεταξύ, μια μη κυβερνητική οργάνωση ανακοίνωσε ότι οι τζιχαντιστές προελαύνουν και πλησίασαν ακόμη περισσότερο το Χαλέπι την Παρασκευή (9/10), φθάνοντας σε απόσταση περίπου 10 χιλιομέτρων από τη βόρεια περιφέρεια της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Συρίας, αφού εκτόπισαν άλλες οργανώσεις αντικαθεστωτικών μαχητών από τις θέσεις τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης