Barry Callebaut: Βρέθηκε σαλμονέλα στο μεγαλύτερο εργοστάσιο σοκολάτας στον κόσμο
Ο ελβετικός όμιλος Barry Callebaut διέκοψε την παραγωγή στο εργοστάσιο του Βίσε, το μεγαλύτερο στον κόσμο, μετά τον εντοπισμό σαλμονέλλας σε παρτίδα προϊόντων
Ο ελβετικός όμιλος Barry Callebaut, παγκόσμιος καλοσσός του κακάο και των προϊόντων σοκολάτας, ανακοίνωσε σήμερα ότι διέκοψε την παραγωγή στο εργοστάσιο του Βίσε στο Βέλγιο, το μεγαλύτερο στον κόσμο, μετά τον εντοπισμό σαλμονέλας σε παρτίδα προϊόντων.
«Οι ειδικοί μας για τον έλεγχο της ποιότητας εντόπισαν την λεκιθίνη ως πηγή της μόλυνσης», αναφέρεται σε ανακοίνωση του ομίλου.
Εκπρόσωπος διευκρίνισε ότι «τα περισσότερα μολυσμένα προϊόντα βρίσκονται ακόμη στο εργοστάσιο του Βίσε» και ότι ο όμιλος έρχεται σε επαφή με 73 πελάτες (βιομηχανίες και σοκολατοποιούς) για να διασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξει μόλυνση στο επίπεδο του καταναλωτή.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.