Σε ένα απ’ τα πρόσωπα των τελικών της Α1 μπάσκετ (έστω κι αν όλοι κοιτούσαν λίγο… χαμηλότερα) εξελίχθηκε η Ελεονώρα Μελέτη.
Στον πρώτο τελικό του ΟΑΚΑ λοιπόν η ελλιπής μπλούζα της γνωστής παρουσιάστριας ανάγκασε πολλούς απ’ τους θεατές να χάσουν μεγάλα μέρη του αγώνα.
Στον δεύτερο πήγε ντυμένη με μια άλλη που ζητούσε απ’ τους φιλάθλους να προσηλωθούν στο μπάσκετ και όχι στο στήθος της.
Και μετά το τέλος του αποψινού -που σήμανε και την κατάκτηση του τίτλου από την ομάδα της- θέλησε να τρολάρει λίγο αυτούς που περίμεναν να… βγει απ’ τα ρούχα της απ’ τη χαρά της.
Κλείσιμο
Πρώτα λοιπόν ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία στο twitter, λέγοντας «Μιας που τελείωσαν όλα, είπα να πω μια καλησπέρα»…
Κι αφού προανήγγειλε «περισσότερες αποκαλύψεις μετά την απονομή», απογοήτευσε χιλιάδες -followers και μη- που έσπευσαν να μπουν στο προφίλ της, ανεβάζοντας αυτό:
Πάντως στο τέλος της βραδιάς βγήκε τελικά να το διασκεδάσει, φορώντας πάντως μια μπλούζα κουμπωμένη ως το λαιμό!
Ανακαλύπτουμε νέες συνταγές για cocktails χωρίς αλκοόλ συνδυάζοντας φρούτα, αρωματικά και φυσικώς ανθρακούχο νερό - Δημιουργούμε μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε γιορτινή στιγμή, βήμα βήμα.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.