«Χρησμός» από Βερολίνο: Επαρκείς οι επαφές Μέρκελ-Τσίπρα

«Χρησμός» από Βερολίνο: Επαρκείς οι επαφές Μέρκελ-Τσίπρα

«Μην ανησυχείτε. Υπάρχουν αρκετές επαφές με τον κ. Τσίπρα και συνολικά μεταξύ της γερμανικής και της ελληνικής κυβέρνησης και στο επίπεδο των υπουργών Οικονομικών. Κάθε συζήτηση είναι καλή» δήλωσε ο Στέφεν Ζάιμπερτ

«Χρησμός» από Βερολίνο: Επαρκείς οι επαφές Μέρκελ-Τσίπρα
Επαρκείς, χαρακτήρισε τις επαφές της καγκελαρίου Άγγελα Μέρκελ με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ, κληθείς να σχολιάσει την επικείμενη συνάντηση του κ. Τσίπρα με τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, ενώ έκανε λόγο για συχνή ανταλλαγή απόψεων.

«Μην ανησυχείτε. Υπάρχουν αρκετές επαφές με τον κ. Τσίπρα και συνολικά μεταξύ της γερμανικής και της ελληνικής κυβέρνησης και στο επίπεδο των υπουργών Οικονομικών. Κάθε συζήτηση είναι καλή», δήλωσε ο κ. Ζάιμπερτ και αρνήθηκε να σχολιάσει το «ταξιδιωτικό πρόγραμμα» του πρωθυπουργού.


Απόψε στις 20:00 η συνάντηση Τσίπρα-Ολάντ στο Παρίσι
Απόψε στις 20:00 μ.μ. (ώρα 19:00 τοπική) θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση εργασίας του Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας Φρανσουά Ολάντ στο Παρίσι. Οι συνομιλίες των κυρίων Ολάντ και Τσίπρα θα πραγματοποιηθούν στο Μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων.

Κλείσιμο
Την Πέμπτη, 14 Απριλίου, στις 12 μ.μ. ο Πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένο γεύμα εργασίας με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σούλτς, στην έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο.
Στη συνέχεια, ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί στις Βρυξέλλες, προκειμένου στις 7 μ.μ. να συμμετάσχει ως προσκεκλημένος ομιλητής σε προγραμματισμένο δείπνο εργασίας με ανώτατα στελέχη του Ιδρύματος Άξελ Σπρίνγκερ με θέμα την κατάσταση και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης