ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πάσχει από αμνησία για τα πεπραγμένα της ΝΔ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πάσχει από αμνησία για τα πεπραγμένα της ΝΔ

Του «καταλογίζουν» αναξιόπιστες μεγαλόστομες διακηρύξεις, αλλά και ότι παραμένει πιστός στη νεοφιλελεύθερη ατζέντα, χωρίς να καταθέσει καμία μεταρρυθμιστική πρόταση

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πάσχει από αμνησία για τα πεπραγμένα της ΝΔ
Το σκληρό ροκ ανάμεσα σε κυβέρνηση και ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, μόλις άρχισε.

Σχολιάζοντας την ομιλία του νέου αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε φαρμακερά βέλη, κατηγορώντας τον κ. Μητσοτάκη ότι αναλώθηκε σε αναξιόπιστες μεγαλόστομες διακηρύξεις και ότι παραμένει πιστός στη νεοφιλελεύθερη ατζέντα, χωρίς να καταθέσει καμία μεταρρυθμιστική πρόταση.

Παράλληλα, του... διέγνωσε αμνησία για τα όσα έκανε η κυβέρνηση της ΝΔ και ο ίδιος προσωπικά ως υπουργός.

Κλείσιμο
Απαντώντας, δε, στις αιχμές του προέδρου της ΝΔ περί οικογενειοκρατίας -με αφορμή τους διορισμούς συγγενών και φίλων από τη σημερινή κυβέρνηση- σημείωσε σκωπτικά ότι από τα χείλη του κ. Μητσοτάκη μόνο ως αποτυχημένο αστείο ακούγεται κάτι τέτοιο.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:
«Η ομιλία του κ. Μητσοτάκη στην ΚΟ της ΝΔ ήταν πλούσια από μεγαλόστομες διακηρύξεις, φτωχή από αξιοπιστία και υπευθυνότητα, ξεκάθαρη στο ποια συμφέροντα θέλει ο ίδιος να εκπροσωπήσει. Πιστός στην παράδοση των προκατόχων του, ο νέος πρόεδρος της ΝΔ έδειξε να πάσχει από αμνησία για τα πεπραγμένα του κόμματος του και τις καταστροφικές πολιτικές που υλοποίησε ο ίδιος ως υπουργός, δεν κατέθεσε καμία μεταρρυθμιστική πρόταση και επιβεβαίωσε πλήρως τη νεοφιλελεύθερη ατζέντα του. Τέλος, τα σχόλια- δια στόματος του κ. Μητσοτάκη- για τη δήθεν οικογενειοκρατία και το κομματικό κράτος του… ΣΥΡΙΖΑ, μόνο ως (αποτυχημένο) αστείο μπορούν να εκληφθούν».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης