Πώς η Όλγα Κεφαλογιάννη σαγήνεψε τους Τούρκους

Πώς η Όλγα Κεφαλογιάννη σαγήνεψε τους Τούρκους

Tο δαντελένιο αποκαλυπτικό μπουστάκι της Ολγας Κεφαλογιάννη έκλεψε τα φλας των φωτογράφων

Πώς η Όλγα Κεφαλογιάννη σαγήνεψε τους Τούρκους
Με τον Τούρκο υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Εγκεμέν Μπαγίς συναντήθηκε η υπουργός τουρισμού της Ελλάδας Όλγα Κεφαλογιάννη στην Κωνσταντινούπολη για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού

Αυτό όμως που απασχόλησε περισσότερο τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης δεν ήταν τόσο η συνάντηση και τι ειπώθηκε σε αυτή, αλλά η ενδυματολογική επιλογή της κας Κεφαλογιάννη.

Φωτογραφίες που δημοσίευσε  η εφημερίδα Hurriyet, απεικονίζουν την κα Κεφαλογιάννη να φορά ενα δαντελένιο αποκαλυπτικό μαύρο σατέν μπλουζάκι, απολύτως εφαρμοστό, φορεμένο μέσα από ένα μεσάτο αλλά ανοιχτό σακάκι, κάνοντας όσους συνομίλησαν μαζί της εκείνη τη νύχτα να χάσουν τα λόγια τους. Η εμφάνισή της φαίνεται να μάγεψε τον Τούρκο υπουργό που δεν πήρε τα μάτια του από πάνω της.

Κλείσιμο
Επίσης όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, τα γευστικά εδέσματα της συνάντησης παρασκευάστηκαν δια χειρός  Στέλιου Παρλιάρου μάλλον για να μην πάθει κανείς υπογλυκαιμία.



Δεν είναι η πρώτη φορά όμως που η κυρία Κεφαλογιάννη προκαλεί συναισθήματα...θαυμασμού σε υπουργούς. Σε ανάλογη περίπτωση είχε δεχτεί το φλέρτ του γερμανού υφυπουργού Εργασίας Χανς Γιοακίμ Φούχτελ

Ο απεσταλμένος της καγκελαρίου Μέρκελ είχε συναντηθεί σε εκδήλωση με την Ελληνίδα υπουργό και δεν δίστασε να τη φλερτάρει ανοιχτά. Φυσικά ο έρωτας ήταν μονόπλευρος, αφού η κυρία Κεφαλογιάννη τον απέφυγε διακριτικά.

Με την κυρία Κεφαλογιάννη όμως είχαν συναντηθεί ακόμη δύο φορές στο παρελθόν σε εκδηλώσεις. Αυτή τη φορά,  το κακό τρίτωσε καθώς η παρουσία του γερμανού υφυπουργού στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια, όπου κεντρική ομιλητής ήταν η υπουργός, αναστάτωσε τη δεύτερη σε σημείο να του πει σε άπταιστα αγγλικά: «no more kisses -όχι άλλα φιλιά».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης