Η παθούσα Χέδερ Γκράχαμ κάνει ταινία για την σεξουαλική παρενόχληση στο Χόλιγουντ

Η παθούσα Χέδερ Γκράχαμ κάνει ταινία για την σεξουαλική παρενόχληση στο Χόλιγουντ

«Η μόνη μου διέξοδος για να εκφράσω τα συναισθήματά μου ήταν να γράψω και να σκηνοθετήσω μια ταινία σχετικά με το ζήτημα γιατί πίστευα ότι δεν θα αλλάξει τίποτα αλλά τώρα κάτι αλλάζει», είπε 

Η παθούσα Χέδερ Γκράχαμ κάνει ταινία για την σεξουαλική παρενόχληση στο Χόλιγουντ
 Η ηθοποιός Χέδερ Γκράχαμ δηλώνει απογοητευμένη από τον σεξισμό στο Χόλιγουντ και την έλλειψη των προοπτικών για τις γυναίκες στη μεγάλη οθόνη. Τα συναισθήματά της είναι τόσο έντονα που αποφάσισε να κάνει ταινία για αυτό.

Η λαμπερή ηθοποιός θεωρεί ότι αν δείξει τη δική της εμπειρία σε όλον τον κόσμο θα καταφέρει να ακουστεί σε ένα σύστημα που ήταν ευνοϊκό για τους δυνατούς και ανάγκαζε τη σιωπή τους ανίσχυρους.

Μάλιστα, έλαβε την απόφαση να προχωρήσει σε κάτι τέτοιο πριν από την πληθώρα κατηγοριών σεξουαλικών παρενοχλήσεων και κακοποιήσεων στο Χόλιγουντ γενικά.

Κλείσιμο
«Η μόνη μου διέξοδος για να εκφράσω τα συναισθήματά μου ήταν να γράψω και να σκηνοθετήσω μια ταινία σχετικά με το ζήτημα γιατί πίστευα ότι δεν θα αλλάξει τίποτα αλλά τώρα κάτι αλλάζει», είπε η Χέδερ Γκράχαμ και προσέθεσε ότι ελπίζει να γίνουν πραγματικά ουσιαστικές αλλαγές.

Η Γκράχαμ είπε, καλεσμένη σε πάνελ, ότι εμπνεύστηκε να μοιραστεί τη δική της προσωπική ιστορία με τον Γουάινστιν, μετά τις δεκάδες γυναίκες που έκαναν αποκαλύψεις για τον άλλοτε ισχυρό άνδρα του Χόλιγουντ. Η ίδια τον γνώρισε στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας για να συζητήσουν πιθανούς ρόλους όταν ο εκείνος υπονόησε ότι θα μπορούσε να πάρει κάποιους ρόλους αν κοιμόταν μαζί του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης