Ο παίκτης που τίναξε την μπάνκα του Deal στον αέρα και πήρε τα 60.000 ευρώ

Ο παίκτης που τίναξε την μπάνκα του Deal στον αέρα και πήρε τα 60.000 ευρώ

Ο νεαρός Γιώργος Γκανταδάκης από το Βόλο άφησε στο τέλος τα τρία μεγαλύτερα ποσά του παιχνιδιού και τελικά έφυγε με το μεγάλο έπαθλο, αγνοώντας τις προσφορές του τραπεζίτη

Ο παίκτης που τίναξε την μπάνκα του Deal στον αέρα και πήρε τα 60.000 ευρώ
Το πιο συναρπαστικό επεισόδιο του Deal μέχρι τώρα προβλήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, όταν ο νεαρός Γιώργος Γκανταδάκης από τον Βόλο τίναξε την μπάνκα στον αέρα: Δεν είναι μόνο ότι κέρδισε το μεγαλύτερο ποσό, τα 60.000 ευρώ, αλλά περισσότερο είναι ο τρόπος που έγινε.

Ο Γιώργος ξεκίνησε έχοντας τις 5.000 ευρώ στο κουτί του, αλλά στη διάρκεια του παιχνιδιού το αντάλλαξε. Προς το τέλος είχαν μείνει μέσα τα τρία μεγαλύτερα ποσά, 20.000, 40.000 και 60.000. Και κάπου εκεί άρχισε το πανηγύρι... Ο τραπεζίτης του πρόσφερε 30.000 ευρώ και αμέσως ο παίκτης χτύπησε τρεις φορές το κουτί, αγνοώντας την προσφορά. Στη συνέχεια έβγαλε εκτός του κουτί με τις 20.000 και η προσφορά ανέβηκε στις 47.000. Και πάλι, όμως, ο Γιώργος ήταν σίγουρος για την ανταλλαγή που είχε κάνει πιο πριν και αγνόησε την νέα προσφορά.

Ο Χρήστος Φερεντίνος κρυφοκοίταξε μέσα στο τελευταίο κουτί των παικτών και αμέσως άρχισε να τραγουδάει “που ‘ναι τα 60...” κι εκεί ξέσπασαν όλοι σε πανηγυρισμούς, καθώς κατάλαβαν πως ο Γιώργος είχε στο δικό του κουτί τις 60.000 ευρώ.

Κλείσιμο



Δείτε βίντεο: DEAL: Ο Βολιώτης πήρε 60.000 από τον τραπεζίτη! 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης