Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι το πρόσωπο που αναλαμβάνει την μεσημεριανή ζώνη του Alpha, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του protothema.gr.
Μετά από αρκετές συναντήσεις το τελευταίο διάστημα ο γνωστός παρουσιαστής αποφάσισε να επιστρέψει στην τηλεόραση, από την οποία απείχε τα τελευταία χρόνια, και να αναλάβει το νέο μαγκαζίνο του καναλιού που θα προβάλλεται Δευτέρα έως Παρασκευή 15:00-17:00.
Ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί ούτε η μορφή ούτε και το περιεχόμενο του νέου εγχειρήματος, το οποίο έρχεται να καλύψει ένα κενό που προβλημάτιζε έντονα τα στελέχη του καναλιού.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η συνεργασία του Alpha και του Φώτη Σεργουλόπουλου.
Ξέρετε εκείνη τη στιγμή που ψάχνετε το τέλειο δώρο Χριστουγέννων και αναρωτιέστε "μήπως προτιμά άλλο χρώμα; Μήπως έχει ήδη αυτό το μοντέλο; Μήπως του αρέσει κάτι τελείως διαφορετικό;" Φέτος, υπάρχει μια λύση που κάνει όλες αυτές τις ερωτήσεις... περιττές!