Η Μαρία Σολωμούμίλησε στην εκπομπή ΤοΠρωινόγια το ταξίδι της στην Κωνσταντινούπολη, για την κακοκαιρία, ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή.
Ο Γρηγόρης Μπάκας περίμενε τη γνωστή ηθοποιό στο αεροδρόμιο κι εκείνη έκπληκτη όταν τον είδε, είπε: «Είστε με τα καλά σας; Παιδιά έχετε τρελαθεί που είστε στο αεροδρόμιο; Τι περιμένατε να δείτε;», με τον δημοσιογράφο να της απαντά πως την περίμενε μετά το επαγγελματικό της ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη.
Η Μαρία Σολωμού ανέφερε πώς το ταξίδι της ήταν μια αριστουργηματική εμπειρία, αλλά μετά από ένα σημείο άρχισε να εκνευρίζεται, καθώς είχε αγωνία για το το γίνεται πίσω, με όσα συνέβησαν στην Αθήνα με την κακοκαιρία.
Η ηθοποιός απάντησε και σε ερώτηση που της τέθηκε, για το αν την περιμένει κανείς στο αεροδρόμιο και αν αυτή την περίοδο είναι σε σχέση:
«Έχω οργανωθεί πλήρως. Δεν καταλαβαίνω ποιον περιμένατε να δείτε», με τον Γρηγόρη Μπάκα να της λέει:«Εάν δεν είχες πάει στο Νίκο Μουτσινά θα πιστεύαμε τις φωτογραφίες, αλλά το έσβησες οριστικά αυτό» (η ηθοποιός είχε δηλώσει στον Νίκο Μουτσινά ότι δεν έχει καμία ερωτική σχέση που να έχει δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία τέσσερα χρόνια).
«Άρα, ξέρω και κρύβομαι πάρα πολύ καλά. Είμαι ελεύθερη και ωραία», απάντησε η Μαρία Σολωμού.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.