«Κάποτε θα έρθω να σας βρω»: To «αντίο» του πατέρα στην Αποστολία και τον Παυλάκη

«Κάποτε θα έρθω να σας βρω»: To «αντίο» του πατέρα στην Αποστολία και τον Παυλάκη

Ραγίζει καρδιές το μήνυμά του στο Facebook  - Αύριο οι κηδείες τους - Τι λέει ο επικεφαλής που απεγκλώβισε τα θύματα από το τραγικό δυστύχημα στην Αθηνών – Λαμίας

«Κάποτε θα έρθω να σας βρω»: To «αντίο» του πατέρα στην Αποστολία και τον Παυλάκη
«Αγάπη μου γλυκιά, καλό παράδεισο. Να έχεις αγκαλιά τον Παυλάκη μας. Κάποτε θα έρθω να σας βρω. Σας λατρεύω», με αυτές τις λέξεις αποχαιρετά τη γυναίκα και το 3χρονο παιδί του ο 41χρονος Υπάτιος Πατμάνογλου, ο τραγικός πατέρας που είδε την μοιραία πόρσε να τους παρασύρει στο θάνατο. 


Το μήνυμα στο Facebook της γυναίκας του και μητέρας του παιδιού τους συγκλονίζει. 
Κλείσιμο

Ο 
Υπάτιος Πατμάνογλου 
βρισκόταν στην τουαλέτα του πάρκινγκ όπου είχε σταματήσει, ενώ η γυναίκα και ο 3χρονος γιος του ήταν στο αυτοκίνητο, το οποίο διαλύθηκε και τυλίχθηκε στις φλόγες από τη σφοδρή σύγκρουση με την Πόρσε που οδηγούσε ο 23χρονος γιος γνωστού επιχειρηματία, που επίσης έχασε τη ζωή του μαζί με τον 24χρονο συνοδηγό του.

Κατάθεση στην Αστυνομία δεν έχει δώσει ακόμα ο πατέρας, καθώς οι Αρχές σεβόμενες την κατάστασή του δεν θέλουν να τον πιέσουν. Ο 41χρονος ανέφερε πως βρισκόταν στην πρώτη τουαλέτα, όπως μπήκε στο κτίριο, όταν ξαφνικά ένοιωσε ένα δυνατό «σεισμό» που ταρακούνησε το κτίριο, έναν ισχυρό κρότο.



Τι λέει ο επικεφαλής που απεγκλώβισε τα θύματα από το τραγικό δυστύχημα στην Αθηνών – Λαμίας

«Ο άνθρωπος δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τι τον βρήκε. Ο πατέρας ήταν η τραγική φιγούρα», είπε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του απεγκλωβισμού των θυμάτων μετά την σφοδρή σύγκρουση που σημειώθηκε στο 83ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων.

«Από την εικόνα που είδαμε με το που φτάσαμε, καταλάβαμε αμέσως αυτό που βλέπει όλο το πανελλήνιο. Εμείς βέβαια αν και σκεπτόμενοι τον πόνο των οικείων ανθρώπων, προσπαθούμε να παραμερίσουμε τα συναισθήματά μας για να κάνουμε όσο καλύτερα γίνεται την δουλειά μας», συμπληρώνει ο κ. Λουκάς Σύρος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.



Αύριο ο επίλογος της τραγωδίας

Oι σοροί της μητέρας και του μικρού Παύλου αναμένεται να φτάσουν το απόγευμα στην Πτολεμαΐδα μετά από τη νεκροψία-νεκροτομή που θα γίνει στην Αθήνα καθώς στο νοσοκομείο Θήβας όπου μεταφέρθηκαν μετά το τροχαίο δεν υπάρχει ιατροδικαστική υπηρεσία.

Η κηδεία τους θα γίνει πιθανότατα στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό ναό Αγίας Σκέπης Πτολεμαΐδας.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης