Reality για καναλάρχες: Τα στρώματα ύπνου, τα... παπούτσια και το τατουάζ

Reality για καναλάρχες: Τα στρώματα ύπνου, τα... παπούτσια και το τατουάζ

Όλα όσα έγιναν από τα ξημερώματα μπροστά από το κτήριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης & Επικοινωνίας πριν και κατά την διάρκεια των αφίξεων

Reality για καναλάρχες: Τα στρώματα ύπνου, τα... παπούτσια και το τατουάζ
Τα είχε όλα το κυρίως μενού των αφίξεων και του εγκλεισμού των υποψηφίων καναλαρχών και των εκπροσώπων τους σήμερα το πρωί στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Δυναμικές αφίξεις υποψηφίων, φορτισμένες δηλώσεις στελεχών, εντάσεις της στιγμής για ένα πλάνο η μια λήψη, στρώματα ύπνου και γοητευτικά στελέχη με άψογο dress code,  που έκλεψαν για δευτερόλεπτα την παράσταση.
         
Στις πέντε και μισή τα ξημερώματα ο δρόμος μπροστά από το στενό που οδηγούσε στο κτήριο της ΓΓΕΕ, ήταν σχεδόν άδειος, με κορδέλες της Τροχαίας   Καλλιθέας στις οποίες υπήρχαν σημειώματα που απαγορεύουν την στάθμευση των οχημάτων μέχρι την Πέμπτη το ξημέρωμα.
Με εξαίρεση, τους δεκάδες αστυνομικούς και την κλούβα των ΜΑΤ, οι μόνες παρουσίες ήταν αυτές των δημοσιογράφων από διάφορα μέσα, οι οποίοι είχαν περιοριστεί σε ένα χώρο, μέχρι να μεταφερθούν σε αυτόν που είχε καθοριστεί, ώστε να καλύψουν τις αφίξεις των υποψηφίων και των επιτελείων τους.
Κλείσιμο

Η πρώτη ένταση σημειώθηκε λίγο μετά τις έξι όταν έγινε γνωστό ότι με άνωθεν εντολή το συνεργείο της κρατικής τηλεόρασης θα ήταν το μόνο που θα περνούσε την είσοδο του κτηρίου της Γενικής Γραμματείας, για να πάρει δηλώσεις των μονομάχων, λίγο πριν κλειστούν μέσα για τις επόμενες ώρες και ημέρες.






Τα σκυλιά που εξέτασαν τον χώρο για τυχόν εκρηκτικά, το βελγικό Μαλινουά με το φίμωτρο στο στόμα και οι συνεχείς εγκλήσεις του ταξίαρχου να μην φεύγουν οι δημοσιογράφοι από τον συγκεκριμένο σημείο που είχαν τοποθετηθεί, έδωσαν αυτό το κάτι παραπάνω στην ατμόσφαιρα.

Η πρώτη άφιξη ήταν αυτή του κ. Κάρολου Αλκαλάϊ από το STAR, ο οποίος έμεινε έκπληκτος από τον καταιγισμό των λήψεων λέγοντας κάποια στιγμή χαμογελαστός: «Τι έγινε ρε παιδιά; Δεν χορτάσατε να με φωτογραφίζετε;».







Το βλέμμα του δεν πρόδιδε κανένα άγχος η ανησυχία για το σκληρό πόκερ που θα ξεκινούσε στις εννιά, για την πρώτη άδεια ενώ  σχεδόν όλα τα μέλη των ομάδων ερχόντουσαν ο καθένας με την απαραίτητη χειραποσκευή, που περιείχε τα προσωπικά τους αντικείμενα.





Ελάχιστοι αναγνώρισαν τον υιό Καλογρίτσσα, που αφίχθη μαζί με τα στελέχη του και ένα συνοδευτικό αυτοκίνητο, ενώ ο πρώτος μεγάλος χαμός έγινε κατά την άφιξη του Βαγγέλη Μαρινάκη.



Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, επέλεξε να κατέβει από το αυτοκίνητό του και να περπατήσει περίπου πενήντα μέτρα μέσα σε ένα πανδαιμόνιο από φωτογράφους, δημοσιογράφους και τηλεοπτικά συνεργεία που τον πολιορκούσαν.

Χαμογελαστός, είπε μια καλημέρα αλλά απέφυγε περαιτέρω δηλώσεις μέχρι να φτάσει στην είσοδο του κτηρίου, συνοδευόμενος από δύο άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας.
Επέλεξε να φορέσει ένα κόκκινο πόλο, ενώ στο αριστερό του μπράτσο διακρινόταν ξεκάθαρα το νέο τατουάζ με τις λέξεις «dream, love, create, fight, survive, win» που σημαίνουν «ονειρεύομαι, αγαπάω, δημιουργώ, παλεύω, επιβιώνω, νικώ».



 Με ένα συνοδευτικό μαύρο τζιπ και μια μοτοσικλέτα που πάρκαραν με την μούρη και παράλληλα μπροστά στην κεντρική είσοδο του κτηρίου, αφίχθη ο ισχυρός ανήρ του Ant-1 Θοδωρής Κυριακού μαζί με τον γενικό διευθυντή του σταθμού Στρατή Λιαρέλη.






Ντυμένος με απλό μαύρο t-shirt τζιν παντελόνι και αθλητικά παπούτσια, εισήλθε στο κτήριο, ενώ οι άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας, φρόντισαν να μεταφερθούν μέσα τα στρώματα ύπνου γνωστής εταιρίας και τα προσωπικά αντικείμενα των δύο ανδρών, στα οποία περιλαμβανόταν και ένας ανεμιστήρας.


Χαμογελαστός με κουστούμι και παπούτσια που συζητήθηκαν για την διχρωμία τους κατέβηκε από την λιμουζίνα του ο Ιβάν Σαββίδης και εις εκ των συνεργατών του, για να μπει και αυτός στην αρένα των μονομάχων.





Σε ότι αφορά τις γυναικείες παρουσίες συζητήθηκε έντονα η μοναχική προσέλευση της κ. Εύας Κουτσαφτάκη την εξ απορρήτων μέχρι πέρυσι τον Μάιο του κ. Αλαφούζου και νυν στενή συνεργάτη του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Φορώντας μαύρα γυαλιά ηλίου, και ένα ένα επίσης total black σύνολο-σακάκι και παντελόνι-τα οποία συνδύασε με μια λευκή μπλούζα, μπήκε στο κτήριο κρατώντας μια ταξιδιωτική τσάντα με τα προσωπικά της αντικείμενα.










Κατά την διάρκεια των αφίξεων, σημειώθηκαν εντάσεις της στιγμής μεταξύ των αξιωματικών της αστυνομίας και των εκπροσώπων του Τύπου, οι οποίοι δεν περιορίστηκαν στον χώρο τους, αλλά έφτασαν κάποια στιγμή μέχρι την είσοδο του κτηρίου.

Η έλευση της κυρίας με ένα πλακάτ στο οποίο αναγραφόταν η φράση «θέλω κι εγώ κανάλι» ήταν η γραφική νότα ενός πρωινού που τα είχε όλα, ακόμη και περίεργους που ήθελαν να δουν από κοντά τους ισχυρούς επιχειρηματίες.

Η μη προσέλευση των κ.κ. Δημήτρη Κοντομηνά, Γιάννη Βαρδινογιάννη και Γιάννη Αλαφούζου απογοήτευσε αρκετούς από αυτούς που ρώταγαν ποιος είναι ποιος όταν είδαν τον φορτισμένο Κώστα Κιμπουρόπουλο του ΣΚΑΙ που επιβεβαίωσε ότι δεν θα προσέλθει ο ιδιοκτήτης του σταθμού, τον χαμογελαστό Δημήτρη Φουρλεμάδη του Alpha και τον Πάνο Κυριακόπουλο που εκπροσωπούσε τον Ανεξάρτητο Πάροχο Τηλεοπτικού Περιεχομένου.               




















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης