Στο δόκανο τέσσερις Αλβανοί με 323 κιλά χασίς!

Στο δόκανο τέσσερις Αλβανοί με 323 κιλά χασίς!

Οι αλλοδαποί που είχαν παράνομα περάσει στη χώρα, συνελήφθησαν επ΄ αυτοφώρω από τους αστυνομικούς και οδηγούνται στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων 

Στο δόκανο τέσσερις Αλβανοί με 323 κιλά χασίς!
Η ενέδρα των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας στήθηκε αριστοτεχνικά στο χώρο όπου είχαν εντοπίσει την υπαίθρια καβάντζα, μέσα στην οποία υπήρχαν 300 δέματα με χασίς. Έτσι, οι Αλβανοί παραλήπτες έπεσαν στο δόκανο μόλις πήγαν να τα παραλάβουν.

Οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνες σε δύσβατη δασική περιοχή στο Μαζαράκι Ιωαννίνων ανακάλυψαν την κρυψώνα και ακροβολίστηκαν σε διάφορα σημεία κρυμμένοι μέσα στην πυκνή βλάστηση. Η πολύωρη αναμονή τους επιβραβεύτηκε όταν έκαναν την εμφάνισή τους τέσσερις Αλβανοί ηλικίας 25, 22, 23 και 22 χρόνων οι οποίοι είχαν κρύψει τα ναρκωτικά και πήγαν να τα πάρουν για να τα διακινήσουν.

Οι αλλοδαποί που είχαν παράνομα περάσει στη χώρα, συνελήφθησαν επ΄ αυτοφώρω από τους αστυνομικούς και οδηγούνται στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων με τις κατηγορίες της εισαγωγής, κατοχής και αποθήκευσης ναρκωτικών. Μέσα στους σάκους κατασχέθηκαν συνολικά 323 κιλά ακατέργαστης κάνναβης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης