H Monica Bellucci στο πλευρό του νέου James Bond στην ταινία Spectre

H Monica Bellucci στο πλευρό του νέου James Bond στην ταινία Spectre

H «Μ» γίνεται άνδρας και τον ρόλο θα υποδυθεί ο Ralph Fiennes - Δείτε ποιοι επανέρχονται και ποιοι προστίθενται στο καστ της πολυαναμενόμενης συνέχειας του Skyfall

H Monica Bellucci στο πλευρό του νέου James Bond στην ταινία Spectre
Και το όνομα αυτής: Spectre.

Αυτός θα είναι ο τίτλος της επόμενης ταινίας του James Bond με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig όπως ανακοινώθηκε μέσω live streaming το πρωί της Πέμπτης από την εταιρεία παραγωγής.

Στην ταινία τον κακό με το όνομα  Oberhauser θα υποδυθεί ο Christoph Waltz ενώ ρόλο θα έχει και η Monica Bellucci ως Lucia Sciarra, στοιχείο που μέχρι σήμερα δεν ήταν γνωστό. Το έτερο «καυτό» θηλυκό στη νέα ταινία του 007 θα είναι η Léa Seydoux ως η Madeleine Swann. 

Κλείσιμο


Νέα αλλαγή στην ταινία είναι ότι η «Μ» γίνεται άνδρας και τον ρόλο αυτό θα υποδυθεί ο Ralph Fiennes, ενώ τη γραμματέα Moneypenny θα υποδυθεί η Naomie Harris.

Στον ρόλο του γκατζετάκια Q θα είναι ο Ben Whishaw, ενώ νέοι στο καστ είναι οι Andrew 
Scott ως Denbigh και ο επαγγελματίας παλαιστής David Bautista ως Mr Hinx.



Τα γυρίσματα της ταινίας που αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 6 Νοεμβρίου του 2015 θα πραγματοποιηθούν στο Λονδίνο, στην Πόλη του Μεξικού, στη Ρώμη, στην Ταγγέρη, στο Μαρόκο και στην Αυστρία στις πόλεις Σόλντεν, Ομπερτίλιαχ και στη λίμνη Αλτάουζε.



Με την αποκάλυψη του τίτλου και του cast της ταινίας ουσιαστικά δίνεται η εκκίνηση για τα γυρίσματα που θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου.

Κοινό από ολόκληρο τον κόσμο παρακολούθησε την ανακοίνωση ζωντανά μέσω web stream στο www.007.com. Η ανακοίνωση έγινε ζωντανά και στο Twitter μέσω του επίσημου James Bond λογαριασμού @007.

H 24η ταινία James Bond θα κυκλοφορήσει στους ελληνικούς κινηματογράφους τον Νοέμβριο του 2015.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης