Τι να δείτε στο σινεμά: Κριτικές και τρέιλερ

Τι να δείτε στο σινεμά: Κριτικές και τρέιλερ

Ο μοναδικός λόγος που πρέπει να τελειώνει κάθε χρόνο το καλοκαίρι είναι για να τελειώνουν μαζί του οι μπαγιάτικες ταινίες των εταιρειών διανομής

Τι να δείτε στο σινεμά: Κριτικές και τρέιλερ
Parker
Του Τέιλορ Χάκφορντ.
Με τους Τζέισον Στέιθαμ, Τζένιφερ Λόπεζ, Νικ Νόλτε
Περιπέτεια/ 2013/ ΗΠΑ

Πέφτει πολύ ξύλο στο «Parker», τη νέα περιπέτεια του βετεράνου πλέον badass Τζέισον Στέιθαμ, αλλά δυστυχώς ελάχιστο απ’ αυτό καταγράφεται στο οπτικό σου πεδίο - όσο κι αν ο χαμός στην οθόνη παλεύει για την προσοχή σου. Στον ρόλο ενός κλέφτη με ιδιαίτερο κώδικα ηθικής, ο Στέιθαμ προδίδεται και αναζητά δικαιοσύνη χωρίς να αλλάζει και πολύ από το συνηθισμένο του ποζεριλίκι. Οπως και ο Ντουέιν Τζόνσον, όμως, ο Βρετανός είναι συμπαθής και κάπως σε παρασύρει, μαζί με μια αναζωογονητικά μετρίων τόνων Τζένιφερ Λόπεζ, σε αυτό το αδιάφορο b-movie.

Κλείσιμο



Marina
Του Στιν Κόνινξ.
Με τους Ματέο Σιμόνι, Εβελιν Μπόσμανς
Βιογραφική/2013/ Βέλγιο-Ιταλία

Η πραγματική ιστορία ενός αγοριού που μετακομίζει από την Ιταλία στο Βέλγιο για να συναντήσει τον ανθρακωρύχο πατέρα του και να μεγαλώσει φτωχικά και αποξενωμένα, βρίσκοντας μοναδική παρηγοριά στο ακορντεόν του (το οποίο και θα τον οδηγήσει στη φήμη χρόνια μετά), θα μπορούσε να είναι μια δυνατή δραματική ταινία, ιδίως εν όψει της συμμετοχής των αδερφών Νταρντέν στην παραγωγή. Ελα που όμως η «Marina» στα χέρια του Στιν Κόνινξ γίνεται μια γλυκανάλατη υπόθεση, παλιακή τόσο σεναριακά όσο και αισθητικά, που ελάχιστα αποτυπώνει την αγωνία των χαρακτήρων σε ένα ρεαλιστικό επίπεδο. Αντ’ αυτού, το μελόδραμα σολάρει.





Ελάτε να πάρετε τον καφέ σ’ εμάς / Venga prendere il caffé... da noi
Του Αλμπέρτο Λατουάντα.
Με τους Ούγκο Τονιάτσι, Φραντσέσκα Ρομάνα Κολούτσι
Κωμωδία/ 1970/Ιταλία

Ο Ούγκο Τονιάτσι, μεσήλικας εφοριακός, παντρεύεται μία πλούσια γυναίκα και κρατά τις δυο αδερφές της ως ερωμένες. Μέχρι που οι τρεις γυναίκες αρχίζουν να ανακαλύπτουν τις χαρές του σεξ και να τις εξερευνούν...





Σουπερχόνδριος / Supercondriaque
Του Ντανί Μπουν.
Με τους Ντανί Μπουν, Αλίς Πολ, Καντ Μεράντ
Κωμωδία/ 2014/ Γαλλία-Βέλγιο

Eνας ανύπαντρος 40χρονος φωτογράφος για διαδικτυακό ιατρικό λεξικό υποφέρει από οξεία υποχονδρία. Ο γιατρός του τον παροτρύνει να την καταπολεμήσει βγαίνοντας ραντεβού..





Ερωτας αλά ισπανικά / Spanish Affair
Του Εμίλιο Μαρτίνεθ Λάθαρο.
Με τους Ντάνι Ροβίρα, Κλάρα Λάγκο
Κωμωδία/ 2014/ Ισπανία

Ο Ράφα, ένας Ανδαλουσιανός από τη Σεβίλλη που ποτέ δεν έχει φύγει από την περιοχή του, θα κάνει τα πάντα για να διεκδικήσει το νέο αντικείμενο του πόθου του, την Αμάια, μέχρι και να την ακολουθήσει ως τη Χώρα των Βάσκων.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης