Εξαγριωμένοι Μεξικανοί από τη διψήφια αύξηση στις τιμές της βενζίνης, λεηλάτησαν καταστήματα κι έκλεισαν δρόμους στην πόλη του Μεξικού, ενώ έγιναν περισσότερες από 250 συλλήψεις εξαιτίας της κοινωνικής αναταραχής που προκαλεί η αύξηση του οικονομικού κόστους ζωής, στη δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία της Λατινικής Αμερικής.
Λεηλατήθηκαν 23 καταστήματα, ενώ 27 δρόμοι αποκλείστηκαν από το πλήθος στην πόλη του Μεξικού, λίγες ημέρες μετά την αύξηση της τιμής της βενζίνης από το 14% στο 20%, εξαγριώνοντας τους πολίτες που βρίσκονται αντιμέτωποι με τον υψηλό πληθωρισμό, αλλά και το αδύναμο νόμισμα της χώρας.
Η Εμπορική Ένωση του Μεξικού (ANTAD) ζήτησε από τις τοπικές κι ομοσπονδιακές αρχές να αντιμετωπίζουν άμεσα την κατάσταση, τονίζοντας ότι 79 καταστήματα λεηλατήθηκαν και 170 δρόμοι αποκλείστηκαν από τους διαδηλωτές.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»