Είναι ασφαλές να απομακρύνουμε το εμφανώς αλλοιωμένο μέρος και να καταναλώσουμε το υπόλοιπο προϊόν; Δείτε τι λένε οι ειδικοί.
Είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις που μπορούμε να καταναλώσουμε με ασφάλεια ένα τρόφιμο που έχει αλλοιωθεί λόγω μούχλας. Σύμφωνα με την Κριστίν Κιρκπάτρικ, διαιτολόγο από την Κλινική του Κλίβελαντ, όταν υπάρχει στην επιφάνεια ενός τροφίμου μούχλα, κατά πάσα πιθανότητα η αλλοίωση έχει προχωρήσει βαθιά, ακόμη και σε μέρη του τροφίμου που μοιάζουν να είναι εντάξει.
Αξιοποιώντας τεχνολογία και τεχνογνωσία, η doValue Greece Real Estate Services την τελευταία τετραετία έχει διαθέσει περισσότερα από 13.000 ακίνητα συνολικής αξίας 1,6 δισ. Ευρώ, το 60% των οποίων είναι οικιστικά