Ατρόμητος-Λαμία 3-0: Καταιγίδα οκτώ λεπτών!

Ατρόμητος-Λαμία 3-0: Καταιγίδα οκτώ λεπτών!

Ο Ατρόμητος μέσα σε 8 λεπτά μετέτρεψε τον αγώνα με την Λαμία σε περίπατο - Στο 27' ο Ουάρντα έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους για να πάρει τη σκυτάλη ο Μανούσος ο οποίος στο 28' και στο 35' διαμόρφωσε το τελικό 3-0!

Ατρόμητος-Λαμία 3-0: Καταιγίδα οκτώ λεπτών!
Πρώτη νίκη για τον Ατρόμητο στο πρωτάθλημα και πρώτη τριάρα! Οι Περιστεριώτες, έπαιξαν για 45 λεπτά εξαιρετικό ποδόσφαιρο, διέλυσαν την αμυντική γραμμή της Λαμίας, πήγαν στα αποδυτήρια με το 3-0 κι αυτό ήταν!

Η δουλειά είχε γίνει, το δεύτερο ημίχρονο έγινε απλά για να... γίνει και ο Ατρόμητος έφτασε τους 7 βαθμούς πατώντας για πρώτη φορά φέτος πεντάδα. Για να γίνει αυτό όμως, έπρεπε ο Μανούσος (ως σέντερ φορ) να κάνει το καλύτερό του παιχνίδι από την ημέρα που έφτασε στο Περιστέρι. Εξαιρετικό κι ο Ουάρντα. Ο πρώτος σκόραρε το δεύτερο και το τρίτο τέρμα, ενώ ο Αιγύπτιος μετά από ωραία ασίστ του Ντιγκινί ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ.

Έτσι έπαιξαν

Κλείσιμο
Ο Νταμίρ Κάναντι, παρουσίασε την ομάδα του με το γνώριμο πλέον 4-2-3-1. Ο Γιαννιώτης ήταν κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά βρέθηκαν οι Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας και Γιαννούλης. Αμυντικοί μέσοι ήταν ο Μάντσον με τον Βασιλακάκη, δεκάρι ο Ούμπιδες, δεξιά βρέθηκε ο Μανούσος, αριστερά ο Ουάρντα και στην κορυφή της επίθεσης ο Ντιγκινί.

Από την άλλη πλευρά, ο Μπάμπης Τεννές, παρέταξε την ομάδα του με 4-. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Παπαδόπουλος. Στην άμυνα, δεξιά ήταν ο Ασίγκμα, αριστερά ο Βασιλαντωνόπουλος, στο κέντρο της άμυνας οι Αναστασιάδης, Κουκόλης. Αμυντικοί μέσοι ήταν οι Όμο, Μπλάζιτς, δεκάρι ο Πίτι, αριστερά ο Ακόστα, δεξιά ο Βάντερσον και στην κορυφή της επίθεσης ο Βουό.

Κυρίαρχος με το... καλησπέρα!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με το πόδι στο γκάζι από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Στο πρώτο δεκάλεπτο, είχαν χάσει τρεις μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Αρχικά στο 5', ο Ούμπιδες με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το ωραίο σουτ του Μανούσου μέσα από την περιοχή, ένα λεπτό αργότερα. Στο 9' ήταν η τρίτη καλή στιγμή για τους Περιστεριώτες, με τον Ντιγκινί από κοντά να πλασάρει και τον Παπαδόπουλο να διώχνει σε κόρνερ.

Ο Ατρόμητος ήταν εξαιρετικός, είχε κάνει το καλύτερό του φετινό ξεκίνημα και για 17 λεπτά... έσβησε. Είχε την κατοχή, αλλά δεν απειλούσε. Όμως ήταν να μη γίνει η αρχή!

Οχτώ λεπτά, τρία γκολ!

Στο 27' οι γηπεδούχοι, βρήκαν αυτό που τους έλειπε, το γκολ! Ο Ντιγκινί πέρασε στον Ουάρντα, ο οποίος από οριακή θέση, πήρε την μπάλα και πλάσαρε τον Παπαδόπουλο για το 1-0. Ένα λεπτό αργότερα, το «αστέρι» διπλασίασε τα τέρματά του. Ο Γιαννούλης έκανε την σέντρα, ο Ουάρντα άφησε την μπάλα να περάσει για τον Μανούσο που προ κενής εστίας έκανε το 2-0.

Το παιχνίδι έδειχνε ήδη να... γέρνει από πολύ νωρίς προς Περιστέρι μεριά! Στο 35', κλείδωσε οριστικά μιας και η Λαμία δεν έδειχνε να μπορεί να απειλήσει την εστία του Γιαννιώτη. Σε εκείνο το λεπτό, λοιπόν, ο Μανούσος πήρε την πάσα από τον Ντιγκινί, με ωραία ενέργεια απέφυγε δύο αντιπάλους και πλάσαρε εύστοχα τον Παπαδόπουλο για το 3-0.

Η μοναδική στιγμή που απείλησε η Λαμία στο πρώτο μέρος ήταν στο 40'. Ο Όμο πήρε την κεφαλιά και ο Γιαννιώτης με ωραία επέμβαση κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.

Σβηστά μέχρι το 90'...

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν αναμενόμενο πως δεν θα είχε τον ρυθμό του πρώτου μέρους. Βλέπετε, ο Ατρόμητος είχε κάνει την δουλειά του από το πρώτο ημίχρονο. Έτσι, στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με τους γηπεδούχους να έχουν και πάλι τις καλύτερες στιγμές σε αυτό...

Στο 56', ο Μανούσος με σουτ έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ, ενώ στο 61' ο Ντιγκινί έκανε το σουτ με τον Παπαδόπουλο να διώχνει και τον Μανούσο από κοντά να μην μπορεί να σκοράρει.

Από εκεί και πέρα δεν έγινε το παραμικρό. Ο Ατρόμητος χωρίς να δυσκολευτεί κράτησε και το μηδέν στην άμυνα, πανηγυρίζοντας την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Μια νίκη που τον έφερε στους 7 βαθμούς και στην πέμπτη θέση για πρώτη φορά φέτος.

MVP: Ο Γιώργος Μανούσος έκανε το καλύτερό του ματς με την φανέλα του Ατρόμητου μέχρι τώρα! Είχε φρεσκάδα από τα πρώτα λεπτά και έδειξε πως στην κορυφή της επίθεσης μπορεί να βοηθήσει περισσότερο. Τα δύο τέρματα που σημείωσε, αλλά και οι ευκαιρίες που έχει το δείχνουν ξεκάθαρα...

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Η αμυντική λειτουργία της Λαμίας στο πρώτο ημίχρονο ήταν για... κλάματα. Ο Μπάμπης Τεννές, άλλαξε αρκετές φορές την διάταξη όμως με τους Ουάρντα, Ντιγκινί και Μανούσο σε... κέφια και οι τέσσερις αμυντικοί των φιλοξενούμενων δεν κατάφεραν να διασωθούν από αυτό το ναυάγιο!

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ακόμα ένα πολύ καλό ματς από τον Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος, βρήκε πολλούς χώρους στην αντίπαλη άμυνα και φυσικά τους εκμεταλλεύτηκε. Ήτα κι αυτός που άνοιξε το σκορ για την ομάδα του όταν βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας και με πλασ΄έκανε το 1-0. Τα δύο γκολ που πέτυχε ο Μανούσος, του παίρνουν τον τίτλο του MVP.

Η ΓΚΑΦΑ: Πέρα από το τραγικό άνοιγμα της άμυνας της Λαμίας στο πρώτο τέρμα του Ατρόμητου, δεν υπήρξε κάποια άλλη στιγμή για να χρεωθεί ως... γκάφα!

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Παπαπέτρου είχε ένα σχετικά εύκολο ματς, με το σκορ να είναι 3-0 από το ημίχρονο. Στο πρώτο γκολ ο Ουάρντα φεύγει από οριακή θέση οφσάιντ, με τον Καλφάκη να μη σηκώνει το σημαιάκι του και το ριπλέι να τον δικαιώνει με τον Αιγύπτιο να φεύγει από κανονική θέση.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ο Ατρόμητος, επιτέλους, πήρε αυτό που άξιζε στα περισσότερα ματς μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Την νίκη! Πρώτη για τους Περιστεριώτες στο πρωτάθλημα και με εμφατικό τρόπο! Οι ποδοσφαιριστές του Κάναντι, έδειξαν πως πλέον αρχίζουν να βρίσκονται πολύ καλά και άφησαν πολλές υποσχέσεις ενόψει της συνέχειας. Από την άλλη, για την Λαμία αυτό ήταν το χειρότερό της παιχνίδι στην μεγάλη κατηγορία. Έχοντας παρουσιάσει ένα εξαιρετικό πρόσωπο στις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές, το απόγευμα του Σαββάτου στο Περιστέρι έμοιαζε με μια ομάδα που δεν μπορούσε να κάνει ούτε τα βασικά. Σίγουρα, η εικόνα αυτή θα βελτιωθεί και πάλι.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης (84' Καρασαλίδης), Ούμπιδες, Γιαννούλης, Ντιγκινί, Κιβρακίδης, Βασιλακάκης, Μάντσον (80' Μπουσουλάντζιτς), Μανούσος, Ουάρντα (78' Ντάουντα)

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Βουό (63' Φράγγος), Ασίγκμπα, Όμο, Μπλάζιτς, Πίτι, Βάντερσον, Κουκόλης (37' Παντελιάδης), Αναστασιάδης, Ακόστα (53' Αναστασόπουλος)
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης