Η ΑΕΚ νίκησε 89-79 τον ΚΑΟΔ

Η ΑΕΚ νίκησε 89-79 τον ΚΑΟΔ

Ένας Άγγλος σε καταγωγή κι ένας κατ’ όνομα οδηγούν την ΑΕΚ. Με τον Μενσά-Μπονσού να οργιάζει (31π., 14 ριμπ.) και τον Ίνγκλις να ακολουθεί (22π.), η «Ένωση» νίκησε 89-79 τον μαχητικό ΚΑΟΔ στο ΟΑΚΑ

Η ΑΕΚ νίκησε 89-79 τον ΚΑΟΔ
Η ΑΕΚ είχε το δικό της μαγικό δίδυμο για να φτάσει στη νίκη με 89-79 επί του ΚΑΟΔ μπροστά σε περίπου 3.000 φίλους της στο ΟΑΚΑ για τη 13η αγωνιστική της Α1. 

Ο Ποπς Μενσά-Μπονσού ήταν ξανά απολαυστικός με 31 πόντους και 14 ριμπάουντ, ο Καρλ Ίνγκλις και ο Τόμας Ντελινινκάιτις ακολούθησαν με 22 και 18 πόντους αντίστοιχα και παρά τη σθεναρή αντίσταση των Δραμινών ήρθε η έκτη νίκη στο πρωτάθλημα. 

Κλείσιμο
Το ματς 

Το τρίποντο του Τρότερ στο ξεκίνημα (0-3) ξύπνησε το… ηφαίστειο που λέγεται Μενσά-Μπονσού. Ο Βρετανός πέτυχε τους εννιά πρώτους πόντους της ΑΕΚ, που απάντησε με ένα σερί 11-0 (11-3) κι έστειλε στον πάγκο με δύο γρήγορα φάουλ τον Μισέλ. Ο Ίνγκλις πήρε τη σκυτάλη στο σκοράρισμα οδηγώντας την ομάδα του γρήγορα σε διψήφια διαφορά (19-9) και σε νταμπλ σκορ (22-11). Εκμεταλλευόμενος την αστοχία της «Ένωσης» από μακριά, ο ΚΑΟΔ βρήκε λύσεις από τον Λο και πλησίασε στους τέσσερις, 25-21, αλλά βελτιώνοντας την άμυνά τους οι «κιτρινόμαυροι» ανέκτησαν τον έλεγχο κι έφτασαν στο +12 (37-25) με το πρώτο εύστοχο τρίποντo μετά από εννιά προσπάθειες, δια χειρός Ντελινινκάιτις. Οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο, διατήρησαν την επαφή τους με το σκορ κι έκλεισαν το ημίχρονο στο -8 (41-33).  

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης