Η ακτινογραφία του Σουηδού επιθετικού έδειξε πως είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα η αποθεραπεία - Σταδιακά θα αρχίσει να ανεβάζει ρυθμούς
Ο Σουηδός επιθετικός του Παναθηναϊκού υποβλήθηκε σήμερα σε ακτινολογικό έλεγχο και αυτός έδειξε ότι η εξέλιξη της οστεοσύνθεσης της δεξιάς κλείδας του είναι πολύ ικανοποιητική και έτσι ο Μάρκους Μπεργκ άρχισε τρέξιμο. Ο φορ του τριφυλλιού προοδευτικά θα αρχίσει να ανεβάζει ρυθμούς.
Παρότι σήμερα και αύριο οι πράσινοι έχουν ρεπό βρέθηκε το πρωί στο Κορωπί ο Κώστας Κότσαρης, που άρχισε τρέξιμο κι αυτός, αλλά και οι Νταβίντ Μέντες και Γιώργος Κουτρουμπής που γυμνάστηκαν.
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.