Μπάσκετ: Τιμούν τη μνήμη του Κολοκυθά ΕΟΚ και Εθνική

Μπάσκετ: Τιμούν τη μνήμη του Κολοκυθά ΕΟΚ και Εθνική

Τουρνουά στη μνήμη του Γιώργου Κολοκυθά διεξάγεται το Σαββατοκύριακο στο Ηράκλειο με την Εθνική να αντιμετωπίζει το κολέγιο της Φλόριντα και την Αγγλία

Μπάσκετ: Τιμούν τη μνήμη του Κολοκυθά ΕΟΚ και Εθνική
Η απουσία του Γιώργου Κολοκυθά από την Εθνική ομάδα αυτό το καλοκαίρι είναι αισθητή. Έφυγε από κοντά μας στις 2 Μαρτίου, εντελώς ξαφνικά, αφήνοντας ένα τεράστιο κενό στο ελληνικό μπάσκετ. Όμως κανείς δεν τον ξέχασε και προπαντός η ΕΟΚ και η Εθνική ομάδα, με τις οποίες ήταν άρρηκτα συνδεδεμένος και πρόσφερε πολλά.

Για το λόγο αυτό το προσεχές Σαββατοκύριακο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του το τουρνουά που θα γίνει στο Ηράκλειο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο φιλικούς αγώνες για την Εθνική Ανδρών, το Σάββατο απέναντι στο κολέγιο της Φλόριντα (9π.μ.) και την Κυριακή απέναντι στην Εθνική Αγγλίας (9π.μ.), που αμφότεροι θα διεξαχθούν στο κλειστό της πόλης («Δύο Αοράκια»).

Κλείσιμο
Σημειώνεται πως είναι η τρίτη φορά που η Εθνική επισκέπτεται το Ηράκλειο, πρώτη μετά από έντεκα χρόνια, αφού είχαν προηγηθεί άλλες δύο, το 1986 (Εθνική εναντίον Μικτής Κρήτης) και το 2002 (Άνδρες εναντίον Ελπίδων).

Το κοινό μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια από δέκα σημεία πώλησης: από το Κηποθέατρο (πρωί και βράδυ), από τα γραφεία της ΕΚΑΣΚ (Λίντο, 10π.μ. με 2μ.μ.), από το κλειστό των Πατελών (8π.μ. με 10μ.μ.), από το κλειστό της Αλικαρνασσού (6μ.μ. με 8μ.μ.), από το Μαρτινέγκο (5μ.μ. με 9μ.μ.), από την Πύλη του Ιησού (ώρες καταστημάτων), από τον ΟΛΗ (8π.μ. με 4μ.μ.), από το Pizza Grand (8π.μ. με 2π.μ.), από τα Cosmos Sports (ώρες καταστημάτων), ενώ από το Σάββατο αναμένεται να στηθεί και κιόσκι έξω από τη Λότζια.

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης