Τη νέα του γειτονιά στο Χόλιγουντ, θέλησε να δείξει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram. O σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, δύο φωτογραφίες με το νέο του σπίτι στο Λος Άντζελες.
«Νέα γειτονιά# νέο σπίτι # Λος Άντζελες# West Hollywood# Πρώτη ημέρα», έγραψε ανεβάζοντας μία από τις φωτογραφίες.
Ωστόσο, δεν ξεκαθάρισε αν έχει αγοράσει ή έχει νοικιάσει το συγκεκριμένο σπίτι.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.