Φαίνεται ότι ο έρωτας έχει «τρελάνει» τη Miley Cyrus η οποία το βράδυ της Τετάρτης αποφάσισε να απολαύσει τη νυχτερινή ζωή του Μαϊάμι, κάνοντας παράλληλα, μια προκλητική και ακραία εμφάνιση.
Η νεαρή τραγουδίστρια, η οποία είναι ζευγάρι το τελευταίο χρονικό διάστημα με τον γιο του Arnold Schwarzenegger, Patrick, έδωσε μια συναυλία στην πόλη κατά την οποία κάπνισε μαριχουάνα επί σκηνής. Στη συνέχεια, η 22χρονη αποφάσισε να συνεχίσει τη βραδιά της, παρέα με φίλους της.
Ωστόσο, η εμφάνισή της έκανε όλα τα φλας των παπαράτσι, αλλά και τα βλέμματα των περαστικών να στραφούν επάνω της.
Κι όμως, η Cyrus βγήκε στο Μαϊάμι, φορώντας μια ασημί περούκα, ένα ασημί, εφαρμοστό κολάν, πάνω από το οποίο είχε ένα στρινγκ, ενώ κάλυπτε τις θηλές της με μικρές θήκες.
Κι όλα αυτά, αφότου στα τέλη Νοεμβρίου, γιόρτασε τα γενέθλιά της, πάνω σε ένα τεράστιο ροζ ανδρικό μόριο...
