Αγόρασε τρακτέρ μέσω Ίντερνετ αλλά δεν το είδε ποτέ!

Αγόρασε τρακτέρ μέσω Ίντερνετ αλλά δεν το είδε ποτέ!

Ακριβά στοίχισε σε έναν 64χρονο αγρότη από τα Σέρβια της Κοζάνης η χρήση της... τεχνολογίας 

Αγόρασε τρακτέρ μέσω Ίντερνετ αλλά δεν το είδε ποτέ!
Ακριβά στοίχισε σε έναν 64χρονο αγρότη από τα Σέρβια της Κοζάνης η χρήση της... τεχνολογίας για την αγορά ενός γεωργικού ελκυστήρα τον οποίο εντόπισε μέσω  αγγελίας σε ιστοσελίδα πωλήσεων!

Παρ' όλο που πλήρωσε το αντίτιμό του, δεν τον παρέλαβε ποτέ.

Κλείσιμο
Το θύμα είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον φερόμενο ως πωλητή του τρακτέρ που είχε αναρτήσει την αγγελία και στη συνέχεια, από τις 11 Μαΐου, αντάλλασσαν συνεχώς ηλεκτρονικά μηνύματα στα οποία ο άγνωστός του άνδρας του έδωσε τρεις διαφορετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς για να καταθέσει συνολικά 1.300 ευρώ. Μόλις τα χρήματα έμπαιναν στους λογαριασμούς, θα του έστελνε το αγροτικό μηχάνημα.

Ο 64χρονος κατέθεσε το αντίτιμο την περασμένη, αλλά τρακτέρ δεν... είδε και κατέφυγε στους αστυνομικούς του τμήματος Σερβίων που εξιχνίασαν την υπόθεση και σχημάτισαν δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου σε βάρος ενός 27χρονου, την οποία διαβίβασαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης. Ωστόσο, προσπαθούν να ταυτοποιήσουν ακόμη δύο άτομα που κατηγορούνται για την ίδια υπόθεση, καθώς φέρονται ως κάτοχοι των δυο από τους τρεις λογαριασμούς.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης